Bedankt voor je komst naar het LeasEvent

 

Op vrijdag 14 september sloeg Smart Mobility de trom tijdens ons eerste LeasEvent. Het was een leuk evenement met onder meer de inspirerende woorden van Bram Hendrix van AutomotiveNL met zijn aansprekende voorbeelden van slimme mobiliteit en het ervaren van de slimme auto's van onder andere Tesla, Hyundai, Jaguar en BMW.

Wij bedanken je hartelijk voor je komst en zijn benieuwd naar je ervaring. Wil je die ons laten weten? Graag tot het volgende LeasEvent van Oostendorp Autolease.

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren