Hoe kunnen we je helpen? Maak hieronder je keuze:

Ford bedrijfswagen

Ford focust zich erop te doen wat goed is voor mensen, milieu en de samenleving. Ford doet dit uitzonderlijk goed gezien de vele awards die het bedrijf heeft gewonnen. Ook zijn twee Ford bedrijfswagens in eerdere jaren in de prijzen gevallen. Dit bewijst dat een Ford bedrijfswagen een zeer goede keuze is voor jouw bedrijf. 

 

Ford bedrijfswagen leasen

Door te kiezen voor een Ford bedrijfswagen als leaseauto kies je voor onbezorgd rijden zonder onverwachte kosten. Oostendorp Autolease biedt een uitgebreid aanbod, heldere voorwaarden en een scherpe prijs. Geen onverwachte kosten en geen zorgen. Leasen draait bij ons namelijk niet om contracten maar om rijplezier, flexibiliteit, professioneel advies en persoonlijke aandacht.

 

Ford bedrijfswagen zakelijk leasen

Oostendorp Autolease biedt je de mogelijkheid tot het zakelijk leasen van drie verschillende typen Ford bedrijfswagens: de Ford Transit Courier, Transit Connect en Transit Custom. Vanwege ons regionale karakter staan we dicht bij ons klanten. Onze reactiesnelheid en flexibiliteit zijn onze kracht.

Benieuwd hoe jij de zorg voor het wagenpark van jouw bedrijf kunt uitbesteden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413 – 24 20 33, of vul ons online contactformulier in. Wij zetten graag net dat stapje extra voor je.

Open, klantgericht, transparant en er wordt meegedacht met onze organisatie

Jeroen Kon Nobleo