Hoe kunnen we je helpen? Maak hieronder je keuze:

Mercedes bedrijfswagen

Met een Mercedes-Benz bedrijfswagen ben je altijd een stap vooruit. In de loop van de geschiedenis van de Mercedes bedrijfswagens hebben deze helden van het dagelijkse leven ook de professionele uitdagingen overwonnen. Met een Mercedes bedrijfswagen ben je klaar om elke klus aan te gaan. 

 

Mercedes bedrijfswagen leasen

Een Mercedes bedrijfswagen leasen brengt rust en zekerheid. De vaste kosten zijn bepaald onder zeer goede voorwaarden en de uitgebreide service is geregeld. Geen onverwachte verrassingen en geen zorgen. Leasen bij Oostendorp Autolease draait niet om contracten maar om rijplezier, professioneel advies, persoonlijke aandacht en flexibiliteit.

 

Mercedes bedrijfswagen zakelijk leasen

Oostendorp Autolease biedt je de mogelijkheid tot het zakelijk leasen van de Mercedes Citan, Mercedes Sprinter of Mercedes Vito. Mede dankzij ons sterke regionale karakter staan we dicht bij onze klanten, waardoor we razendsnel kunnen schakelen en zelfs de meest bijzondere wensen inwilligen.

Benieuwd hoe jij de zorg voor het wagenpark kunt uitbesteden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0413 – 24 20 33 of vul ons online contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open, klantgericht, transparant en er wordt meegedacht met onze organisatie

Jeroen Kon Nobleo