Hoe kunnen we je helpen? Maak hieronder je keuze:

Opel bedrijfswagen

Opel bedrijfswagens staan net als auto’s van het merk bekend om de praktische innovaties, het toekomstgerichte design en sociale verantwoordelijkheid. Opel wil klanten voorzien van de beste high performance modellen. Met een Opel bedrijfswagen ben je klaar om elke klus aan te pakken.

 

Opel bedrijfswagen leasen

Een Opel bedrijfswagen leasen brengt rust en zekerheid voor jouw onderneming. De vooraf vastgestelde kosten zijn geregeld in combinatie met standaard zeer goede voorwaarden en de uitgebreide service. Geen onverwachte verrassingen en geen zorgen maar de focus op jouw bedrijf. Leasen bij Oostendorp draait niet om contracten maar om flexibiliteit, rijplezier, professioneel advies en persoonlijke aandacht.

 

Opel bedrijfswagen zakelijk leasen

Oostendorp Autolease biedt je de mogelijkheid de Opel Vivaro en de Opel Movano te leasen voor jouw bedrijf. Deze bedrijfswagens zijn beschikbaar voor zowel zakelijke als corporate lease. Dankzij het sterke regionale karakter van Oostendorp staan we dicht bij onze klanten, waardoor we razendsnel kunnen schakelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het wagenpark van jouw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan telefonisch via 0413 – 24 20 33 of vul ons online contactformulier in. Wij gaan direct aan de slag met een persoonlijk advies.

Ik waardeer de korte lijnen, heb altijd dezelfde contactpersoon

Noortje Bron Selecta