Hoe kunnen we je helpen? Maak hieronder je keuze:

Bekijk de top3 van elk segment

De beste leaseauto’s van 2017

Geplaatst op 22 juni 2017

Als je op zoek gaat naar de beste leaseauto, waar let je dan op? Op de betrouwbaarheid van een leaseauto, op comfort of leaseprijs? Het perspectief van een gebruiker kan hierbij ook nog eens anders zijn dan dat van een wagenparkbeheerder. Oostendorp Autolease adviseert haar klanten dagelijks bij deze keuze. In dit artikel lees je top welke top 3 wij komen in het A t/m D segement.

Lees meer
Vragen en antwoorden

Zakelijk leasen of private leasen?

Geplaatst op 15 mei 2017

Zakelijk leasen of private leasen? Als ondernemer (eenmanszaak, ZZP, DGA) heb je veel vaste kosten. Na personeel en huisvesting zijn de autokosten vaak de grootste kostenpost.  Auto’s zijn kapitaalintensief en leggen beslag op je financiële middelen. Is lease dan een goede keuze ? Welke keuzes moet ik als eenmanszaak, ZZPer of DGA maken? Wij zetten het graag voor je op een rij.

Lees meer
1500 leaseauto's!

Audi A3 is 1500e auto in onze vloot

Geplaatst op 21 december 2016

Oostendorp Autolease is in 2016 weer verder gegroeid. Met de aflevering van een Audi A3 aan onze relatie BSU, is de 1.500ste auto in onze vloot een feit.

Lees meer
Mijlpaal

Auto nr. 1.400 ingezet!

Geplaatst op 16 juni 2016

(foto links Ronald van Lankveld, vestigingsmanager Oostendorp Autolease en rechts Henri Elsen, directeur Kemkens)

Lees meer
Ga voorbereid op weg

Vakantietips

Geplaatst op 13 juni 2016

Binnenkort staat de zomervakantie weer voor de deur. Velen van ons zullen lekker met de auto op vakantie gaan. Natuurlijk is de auto van Oostendorp Autolease goed onderhouden maar toch hebben we een paar tips voor een zorgeloze autovakantie.

Lees meer