Waarom privé leasen?

Geen onverwachte kosten, alleen nog tanken!

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag
Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Lekker overzichtelijk: geen grote investering bij de aanschaf en geen onvoorziene uitgaven aan onderhoud. Voor elke portemonnee is er een passende auto, van groot tot klein. Natuurlijk betaal je meer voor een grote leaseauto dan voor een kleine leaseauto. 

Geen verrassingen
Je leaset een auto inclusief service. Het enige wat je daarnaast nog zelf betaalt, is de brandstof. Zo heb je nergens omkijken naar en weet je precies wat je per maand kwijt bent. Ook is er geen sprake van een slottermijn, je betaalt alleen voor het gebruik van de auto. 

De auto is WA Casco (allrisk) verzekerd, en onderhoud en wegenbelasting zijn inbegrepen. Kortom: onbezorgd autorijden voor een vast bedrag.

 

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren