Waarom privé leasen?

Geen onverwachte kosten, alleen nog tanken!

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag
Met private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Lekker overzichtelijk: geen grote investering bij de aanschaf en geen onvoorziene uitgaven aan onderhoud. Voor elke portemonnee is er een passende auto, van groot tot klein. Natuurlijk betaal je meer voor een grote leaseauto dan voor een kleine leaseauto. 

Geen verrassingen
Je leaset een auto inclusief service. Het enige wat je daarnaast nog zelf betaalt, is de brandstof. Zo heb je nergens omkijken naar en weet je precies wat je per maand kwijt bent. Ook is er geen sprake van een slottermijn, je betaalt alleen voor het gebruik van de auto. 

De auto is WA Casco (allrisk) verzekerd, en onderhoud en wegenbelasting zijn inbegrepen. Kortom: onbezorgd autorijden voor een vast bedrag.

 

Private Lease voordelen


  • Rijd in elke gewenste auto
  • Een vast maandbedrag
  • Alle autokosten zijn gedekt, behalve de brandstof
  • Geen financiële tegenvallers
 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren