Hoe kunnen we je helpen? Maak hieronder je keuze:

Pech of schade

Hulp is onderweg ...

Problemen met je leaseauto?
Bij pech, schade of inbraak staan onze vakmensen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Ook wanneer de auto niet bij ons verzekerd is, kun je op onze hulp rekenen. 

Autopech: Oostendorp biedt hulp
Pech onderweg is al vervelend genoeg. Oostendorp Autolease biedt hulp; waar je ook bent en wat je probleem ook is. Heb je autopech en is het niet meer mogelijk om naar de dichtstbijzijnde dealer te rijden, neem dan contact op met onze alarmdienst. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch te bereiken. Bel tijdens kantooruren (8.30 tot 17.30 uur) 0413-242033, en buiten kantoortijden 0900-2420330.

Inbraakschade of diefstal
Inbraakschade of diefstal? Doe in de eerste plaats altijd aangifte bij de politie. Stuur deze aangifte vervolgens op naar Oostendorp Autolease. Daarnaast verzoeken wij je om de inbraak of diefstal binnen 24 uur aan ons te melden. Dit kan telefonisch via 0413-242033 of door een e-mail te sturen naar info@oostendorp-autolease.nl.

Schade aan je leaseauto
Meld schade aan je leaseauto binnen 48 uur aan Oostendorp Autolease. Daarnaast is het belangrijk dat je ons alle documenten zo snel mogelijk toestuurt: ten eerste het ingevulde schadeformulier, maar ook eventuele getuigenverklaringen, aanspraken van derden en politierapporten die je ontvangt. Je hoeft deze niet zelf te beantwoorden, dit doen wij voor jou. Stuur de documenten, onder vermelding van het schadenummer van Oostendorp Autolease, naar het onderstaande adres. Een postzegel is niet nodig. 

Oostendorp Autolease
Antwoordnummer 10028
5400 VB UDEN

Direct online schade melden

Je kunt ook hier direct het schadeformulier downloaden.

Lees ook over vervangend vervoer

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Sandy

Voordelen van zakelijk leasen bij Oostendorp Autolease

 • Betrokken bij jouw organisatie en regio
  Wij kennen de regio en maken zakendoen prettig en persoonlijk.
 • Altijd een lease oplossing op maat
  Leasecontracten zijn altijd op maat en passend bij jouw behoefte.
 • Persoonlijk en deskundig advies
  Direct contact met Bas, René of Sandy die het verschil voor je maken.
 • Uitstekende deals
  Een gunstige prijsstelling en aantrekkelijke voorwaarden.
 • Turn key levering van bedrijfswagens
  Wij zijn jouw enige aanspreekpunt voor het afleveren van je bedrijfswagen.
 • Flexibel en creatief
  Wij denken in oplossingen en kunnen snel schakelen bij andere wensen.

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Bij ons doe je zaken met Sandy, Bas en René. Zij maken het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie. Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. Daarom maken we uitstekende leasecontracten op maat en staan we je bij met persoonlijk advies. Door onze korte lijntjes, vinden we altijd snel een passende oplossing.

En verandert er iets in jullie leasebehoefte? Ons team staat klaar om binnen mum van tijd tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.