Hoe kunnen we je helpen? Maak hieronder je keuze:

Vervangend vervoer

Altijd mobiel door goede afspraken

Vervangend vervoer nodig?
Wil je gebruikmaken van vervangend vervoer? In de meeste gevallen kan dit geregeld worden via de dealer of schadehersteller waar je auto staat voor reparatie of onderhoud. Geef bij het maken van de afspraak aan dat je gebruik wilt maken van een vervangende auto. De dealer of schadehersteller zal vervolgens contact met ons opnemen. Zitten de kosten van het vervangend vervoer niet in het leasecontract? Dan worden deze doorbelast aan je werkgever. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de afspraken. Onnodige huurdagen, bijvoorbeeld vanwege het niet op tijd inleveren van een auto, worden doorbelast aan de werkgever.

Vervangend vervoer in het buitenland
Ga je met je leaseauto naar het buitenland? Dan is het raadzaam om van tevoren uit te zoeken of vervangend vervoer in het buitenland als aanvullende dienst is opgenomen in het contract. Vaak is een vervangende auto nodig wanneer de auto bij pech of schade in het buitenland niet binnen 48 uur te repareren is. 

Lees ook: met de leaseauto naar het buitenland

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Sandy

Voordelen van zakelijk leasen bij Oostendorp Autolease

 • Betrokken bij jouw organisatie en regio
  Wij kennen de regio en maken zakendoen prettig en persoonlijk.
 • Altijd een lease oplossing op maat
  Leasecontracten zijn altijd op maat en passend bij jouw behoefte.
 • Persoonlijk en deskundig advies
  Direct contact met Bas, René of Sandy die het verschil voor je maken.
 • Uitstekende deals
  Een gunstige prijsstelling en aantrekkelijke voorwaarden.
 • Turn key levering van bedrijfswagens
  Wij zijn jouw enige aanspreekpunt voor het afleveren van je bedrijfswagen.
 • Flexibel en creatief
  Wij denken in oplossingen en kunnen snel schakelen bij andere wensen.

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Bij ons doe je zaken met Sandy, Bas en René. Zij maken het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie. Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. Daarom maken we uitstekende leasecontracten op maat en staan we je bij met persoonlijk advies. Door onze korte lijntjes, vinden we altijd snel een passende oplossing.

En verandert er iets in jullie leasebehoefte? Ons team staat klaar om binnen mum van tijd tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.