Hoe kunnen we je helpen? Maak hieronder je keuze:

Privacy en gebruiksvoorwaarden

Oostendorp Autolease Privacy & Cookie verklaring

Oostendorp Autolease respecteert uw privacy en vindt het van groot belang zorgvuldig en vertrouwelijk om te gaan met uw persoonlijke gegevens.
Bij de verwerking van uw persoonlijke gegevens voor het afsluiten en uitvoeren van diensten betreffende een leaseovereenkomst en in algemene zin om de interesse voor onze dienst  private lease te meten, houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Verder verwerken wij de gegevens wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Voor analyse van onze website verwerken wij persoonsgegevens anoniem/niet herleidbaar voor statistische doeleinden en ter verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten.

In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Eisen van de wet
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:
• Verwoorden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacy- en cookieverklaring;
• De verzameling van persoonsgegevens trachten te beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
• U eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
• Passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van EDR Credit Services die in onze opdracht uw gegevens toetst;
• Uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Doeleinden van verwerking
Wij verwerken uw persoonsgegevens in het algemeen voor de volgende doeleinden:
• het verlenen van toegang tot de website www.oostendorp-autolease.nl;
• het gebruik maken van de functionaliteiten op de website;
• het analyseren van statistieken, verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en het optimaliseren van de website.

Gebruik van persoonsgegevens
Door gebruik te maken van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven.
Afhankelijk van de soort dienst die u via onze website u aanvraagt of gebruikt, verzamelen wij de volgende gegevens:
• voor- en achternaam
• geslacht
• adres
• e-mailadres
• telefoonnummer
• mobiel nummer

Bovenstaande gegevens verzamelen wij voor de volgende doeleinden:
• het aanvragen of downloaden van een offerte voor een private leaseauto;
• het aanvragen van o.a. een verklaring schadevrij rijden, Groene Kaart of berijdersverklaring en overnameprijs via het contactformulier;
• het beantwoorden van een vraag die is gesteld via ons contactformulier.
Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang u een leaseovereenkomst bij ons heeft, of zolang het nodig is om uw (aan)vraag af te handelen en contact met u op te nemen. Wij kunnen, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven, per e-mail contact met u opnemen voor commerciële doeleinden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.

Gebruik van persoonsgegevens
Indien noodzakelijk voor de afhandeling van uw verzoek of bestelling, worden de door u verstrekte gegevens aan een dealer doorgegeven die uw leaseauto kan leveren. Deze gegevens worden verstrekt om op verzoek van u informatie over de voertuigen en diensten toe te kunnen sturen, offertes uit te kunnen brengen, uw bestelling af te handelen of om bijvoorbeeld een proefrit te kunnen plannen.
In het bestelproces is een toetsing van uw financiële positie noodzakelijk. Dit geschiedt via EDR Credit Services. U ontvangt zelf een link naar de beveiligde klantenportaal van EDR waar u zelf uw persoonlijke gegevens dient te verwerken. Ook EDR draagt optimaal zorg voor uw privacy. http://www.edrcreditservices.nl/privacy-policy/
Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken indien u hiervoor geen toestemming heeft gegeven, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is.

Cookies
Om onze website optimaal te laten presteren maken wij gebruik van Cookies.
Wij gebruiken de geplaatste cookies voor de volgende doeleinden:
• het genereren van algemene statistieken en het verkrijgen van inzage in hoe onze website wordt gebruikt door het publiek;
• het optimaliseren van onze diensten;
• het afstemmen van de aanbiedingen op onze website en in onze nieuwsbrieven, op basis van uw interesses en aan de hand van uw click- en surfgedrag;
• het afstemmen van content op onze website, op basis van uw interesses en aan de hand van uw click- en surfgedrag.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.
Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd en oude versies houden wij beschikbaar. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Indien u via onze website aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Dit verzoek kunt u richten aan info@oostendorp-autolease.nl
Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons schriftelijk (en tevens per e-mail) verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Contactgegevens
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen via het contactformulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0413 242 033.

 


20160108_PLK_1_privacy en cookie verklaring

Wat mij aanspreekt? De prijs, flexibiliteit en vooral de snelheid van handelen

Jeroen Kon Nobleo

Voordelen van zakelijk leasen bij Oostendorp Autolease

  • Betrokken bij jouw organisatie en regio
    Wij kennen de regio en maken zakendoen prettig en persoonlijk.
  • Altijd een lease oplossing op maat
    Leasecontracten zijn altijd op maat en passend bij jouw behoefte.
  • Persoonlijk en deskundig advies
    Direct contact met Bas, René of Sandy die het verschil voor je maken.
  • Uitstekende deals
    Een gunstige prijsstelling en aantrekkelijke voorwaarden.
  • Turn key levering van bedrijfswagens
    Wij zijn jouw enige aanspreekpunt voor het afleveren van je bedrijfswagen.
  • Flexibel en creatief
    Wij denken in oplossingen en kunnen snel schakelen bij andere wensen.

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Bij ons doe je zaken met een TEAM. Bas, René, Joep en Sandy helpen je met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Antoine, Maikel en Mike regelen alle operationele zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering van Ronald maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038