Hyundai ix20 private lease

Hyundai ix20 private leasen

Op zoek naar een bijzondere compacte auto? Ontdek dan de Hyundai ix20. Deze luxe variant van de i20 biedt meer ruimte zonder in te leveren op vormgeving én rijdt zuiniger. Dat alles voor een scherpe maandelijkse leaseprijs. Benieuwd naar het private leasen van de Hyundai ix20? Een afspraak voor meer informatie of een proefrit maak je makkelijk hier.

Hyundai ix20: kies jij voor deze lease favoriet?

De Hyundai ix20 is de luxe variant van de populaire Hyundai i20. Dezelfde succesvolle auto, maar de met meer ruimte, meer luxe en minder vaak tanken. Kies je ervoor om deze luxe compacte gezinsauto te leasen? Slimme keuze, want dan profiteer je maximaal van de voordelen van de Hyundai ix20. Je hebt de zekerheid van een duidelijk maandbedrag, wij zorgen ervoor dat de auto onderhouden wordt, verzekerd is en dat eventuele schade snel wordt verholpen terwijl jij in een vervangende auto rijdt. De voordelen in één oogopslag:

 • - Je rijdt in een gloednieuwe Hyundai ix20
 • - Duidelijkheid van een vast scherp maandbedrag
 • - Geen grote investering vooraf
 • - Wij regelen alles voor je

En dit heb je allemaal wanneer je kiest voor private lease:

 • - Je rijdt zorgeloos in de nieuwste auto
 • - Duidelijkheid: elke maand hetzelfde bedrag
 • - Motorrijtuigenbelasting hoef je niet apart te betalen
 • - Altijd één duidelijk aanspreekpunt bij Oostendorp Autolease
 • - Je hoeft zelf alleen nog te tanken
 • - De premies van verzekeringen zitten in je maandbedrag
 • - De kosten van regulier onderhoud en reparatie zitten in het maandbedrag
 • - Wij regelen vervangend vervoer voor je bij schade

Wil je meer weten over het private leasen van de Hyundai ix20? Maak hier een afspraak en ontdek het voordeel van het privé leasen van de Hyundai ix20.

Veel auto in een compacte uitvoering

De Hyundai ix20 is compact en ruim tegelijk. Door de slimme vormgeving is de auto compact qua formaat maar heeft de auto binnen veel meer ruimte. Zowel voorin als achterin zit je ruim in de ix20. De elegante afwerking, het rijcomfort en de ruime keuze aan geavanceerde veiligheidsopties maken het een auto waar je met veel plezier in gaat rijden.

Je koppelt je smartphone via Apple Car of Android Auto. Op het 7-inch touchscreen zie je makkelijk je favoriete apps.

De Hyundai ix20 is een auto met uitstekende veiligheidseigenschappen. De auto heeft Driver Attention Warning (DAW). Door te kijken naar je rijgedrag geeft de auto je een seintje als het tijd is om even te rusten of een kop koffie te pakken.

Met de innovatie Low Beam Assist Static (LBA-S) techniek rijd je in het donker ook veilig. De techniek zorgt ervoor dat er bij bochten meet licht op de weg geprojecteerd wordt. Zo zie je sneller een eventueel obstakel en heb je beter zicht. Ook herkent de auto naderende voertuigen en voertuigen die voor je in dezelfde rijstrook rijden. De verlichting wordt automatisch aangepast, zo voorkom je het verblinden van medeweggebruikers. Ook wordt grootlicht automatisch in- en uitgeschakeld.

Onderhoud zit in je maandbedrag en de auto laat je via het slimme Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) weten wanneer de bandenspanning van je banden te laag zijn. Regent het? De auto activeert automatisch de ruiterwissers, ook wordt de snelheid aangepast aan de hoeveelheid regen. Dat maakt rijden in de regen net een tikje makkelijker.

Zie je in de Hyundai ix20 je private leaseauto? Maak gelijk hier een afspraak. Samen kijken we naar de opties en mogelijkheden.

Voordelen van de Hyundai ix20:

 • - Start jij niet graag zonder koffie? In de ix20 is ruimte voor je favoriete drankje
 • - Je telefoon is makkelijk aan te sluiten om muziek af te spelen via de Hyundai ix20
 • - Met een USB en een AUX uitgang laad je apparaten onderweg op
 • - De compacte auto kun je makkelijk parkeren
 • - De vele luxe onderdelen maken de auto fijn om in te rijden
 • - Zowel voorin als achterin zit je goed.

 

Oostendorp Autolease Uden

Zie je jezelf wel zitten in de Hyundai ix20? Bij Oostendorp Autolease begrijpen we je als Hyundai specialist helemaal. Onze collega’s van Oostendorp Auto zijn Hyundai dealers in Den Bosch, Venray, Helmond en Nijmegen. Dus welke je vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m met liefde. Een proefrit regelen we zo voor je. Bij Oostendorp geven we je graag persoonlijk advies en regelen we alles voor je. Direct via internet, of om de hoek bij ons in Uden. Wat jij het prettigst vindt. Bij Oostendorp Autolease kun je altijd terecht voor een eerlijk aanbod. Maak hier vrijblijvend een afspraak en we vertellen je alles over de voordelen van het private leasen van de Hyundai ix20.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren