Hyundai KONA private lease

De nieuwe Hyundai KONA is een compacte SUV die het verdient om nader bekeken te worden. De styling van de Hyundai KONA is dynamisch en speels te noemen en de KONA biedt uitzonderlijk comfort. Neem contact op met ons team en wij plannen een proefrit voor je bij onze collega's van Oostendorp Auto Hyundai in Nijmegen, Den Bosch, Helmond of Venray.

Hyundai KONA private leasen

De Hyundai KONA is uitermate geschikt als private lease. Dit nieuwe Koreaanse model kun je bij Oostendorp Autolease voordelig private leasen. Bij privé lease van de Hyundai KONA hoef je alleen nog te tanken, want onderhoud, reparaties en verzekering zijn bij de leaseprijs inbegrepen.

Oostendorp Autolease Uden

Bij Oostendorp Autolease bieden we een uitgebreid aanbod, waaronder verschillende Hyundai modellen, heldere voorwaarden en uiteraard een scherpe prijs. Ons team staat voor je klaar. Joep of een andere collega geeft je graag persoonlijk advies.

Nieuwsgierig wat wij voor jou en jouw toekomstige Hyundai KO NA kunnen betekenen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 0413 – 24 20 33. Daarnaast ben je ook van harte welkom om langs te komen op ons kantoor in Uden waar wij zorgen voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren