Hyundai KONA Electric private lease

Hyundai Kona EV private leasen

Wil je rijden met lage kosten per kilometer, geen uitstoot en nauwelijks onderhoud? Dan is de volledig elektrische Hyundai Kona EV EV dé private lease auto voor je. Met de indrukwekkende actieradius en vriendelijke prijs rijd je zorgeloos elektrisch. Benieuwd wat de Hyundai Kona EV verder biedt? 

Hyundai Kona EV: kies jij voor deze stoere cross-over?

De Hyundai KONA EV is een populaire leaseauto. Bij Oostendorp Autolease begrijpen we dat wel. In het volledig elektrisch SUV-segment zijn er geen grote concurrenten. Wil jij de Kona EV private leasen? Slimme zet, want dan profiteer je maximaal van de voordelen van de Hyundai Kona EV. Je hebt de zekerheid van een duidelijk maandbedrag, wij zorgen ervoor dat de auto onderhouden wordt, verzekerd is en dat eventuele schade snel wordt verholpen terwijl jij in een vervangende auto rijdt. De voordelen van private lease:

 • - Duidelijkheid van een vast scherp maandbedrag
 • - Je rijdt in een gloednieuwe Hyundai Kona EV
 • - Geen grote investering vooraf
 • - Wij regelen alles voor je

En dit heb je allemaal wanneer je kiest voor private lease:

 • - Je rijdt zorgeloos in de nieuwste auto
 • - Duidelijkheid: elke maand hetzelfde bedrag
 • - Je hoeft zelf alleen nog te tanken
 • - De premies van verzekeringen zitten in je maandbedrag. Je betaalt alleen een eigen bijdrage bij schade.
 • - De kosten van regulier onderhoud en reparatie zitten in het maandbedrag
 • - Motorrijtuigenbelasting hoef je niet apart te betalen
 • - Altijd één duidelijk aanspreekpunt bij Oostendorp Autolease
 • - Wij regelen vervangend vervoer voor je bij schade

Wil je meer weten over het private leasen van de Hyundai Kona EV? Maak hier een afspraak en ontdek het voordeel van het privé leasen van de Hyundai Kona EV.

Hyundai KONA Electric: stoere SUV met grote actieradius

De Hyundai KONA EV is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Met een actieradius van 449 kilometer rijd jij comfortabel elektrisch en hoef je niet continue op te laden. De auto wint ook energie terug wanneer je remt. Zo rijd je extra lang met de 449 kilometer.

Voor ruimtegebrek door de accu hoef je niet bang te zijn. Zowel voorin als achterin zitten lange Nederlanders comfortabel en met voldoende beenruimte. Deze elektrische SUV is een hit in private lease. Logisch, want waar vind je voor zo’n prijs een auto met zoveel rijbereik en ruimte? Alternatieven als de Nissan Leaf, Opel Ampera-e en Volkswagen e-Golf hebben op dit moment nog niet het bereik van de KONA EV.

Hyundai heeft haar sporen al verdiend in elektrische auto’s. Die ervaring zie je terug in de KONA EV. Je rijdt comfortabel langere afstanden elektrisch en met adaptive cruise control kom je ontspannen aan op locatie.

De KONA EV heeft een noodstopsysteem met voetgangersherkenning en let ook op jou met vermoeidheidsherkenning. Ook heb je beschikking over een achteruitrijcamera. Met de dode hoeksignalering en head up display heb je optioneel extra veiligheidsopties.

Heb je toch schade gereden? Geen zorgen. De auto is WA-Casco verzekerd en Oostendorp Autolease zorgt ervoor dat jij tijdens reparatie mobiel blijft. Ook aan jou en je passagiers is gedacht met een uitgebreide schade inzittende verzekering (SVI).

Voordelen van de KONA EV:

 • - Compacte SUV met stoer maar fris uiterlijk
 • - Comfortabele hoge zit
 • - Prima bereik door de grote batterij
 • - Uitstekende rijeigenschappen en prestaties
 • - Geweldige multimedia inclusief Apple Carplay en Android Auto

Zie je in de Kona EV je private leaseauto? Maak gelijk hier een afspraak. Samen kijken we naar de opties en mogelijkheden.

Oostendorp Autolease

Zie je jezelf wel zitten in de Hyundai Kona EV? Bij Oostendorp Autolease begrijpen we je als Hyundai specialist helemaal. Onze collega’s van Oostendorp Auto zijn Hyundai dealers in Den Bosch, Venray, Helmond en Nijmegen. Dus welke je vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m met liefde. Een proefrit regelen we zo voor je. Samen kijken we ook hoe je het beste kunt private leasen. Bij Oostendorp geven we je graag persoonlijk advies en regelen we alles voor je. Direct via internet, of om de hoek bij één van onze dealers. Wat jij het prettigst vindt. Bij Oostendorp Autolease kun je altijd terecht voor een eerlijk aanbod. Maak hier vrijblijvend een afspraak en we vertellen je alles over de voordelen van het private leasen van de Hyundai Kona EV.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren