Onderhoud

Geen omkijken naar het onderhoud van je auto

Onderhoud bij de merkdealer of Oostendorp
Voor onderhoud aan je leaseauto mag je naar de officiële dealer van het betreffende merk. Ook kun je terecht bij elke vestiging van Oostendorp Auto. De onderhoudsafspraak kun je zelf inplannen met de dealer. Die neemt vervolgens rechtstreeks contact met ons op voor toestemming. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Winterbanden monteren
De winterbanden kun je laten monteren bij de vestigingen van Oostendorp Auto en Profile Tyrecenter. De zomerbanden worden voor je opgeslagen. In het voorjaar kun je hier de zomerbanden weer laten monteren.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Joep

Heb je een vraag? Joep staat voor je klaar!

Geen grote investering, geen omkijken naar verzekering en geen onvoorziene kosten voor onderhoud, maar wél een nieuwe auto rijden. Met Private Lease van Oostendorp Autolease betaal je een vast bedrag per maand, lekker overzichtelijk, waarvoor je in een nieuwe auto rijdt. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Voor Private Lease spreek je alles af met Joep. Hij geeft je graag persoonlijk advies en maakt alles voor je in orde. Direct via internet of liever om de hoek bij ons in Uden als je dat wilt. Joep maakt altijd een uitstekende deal, met eerlijke en heldere voorwaarden. Wij beschikken over het keurmerk Private Lease, dat tot stand is gekomen met de consumentenbond. Neem direct contact met Joep op via telefoon, e-mail of de chat.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330

Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren