Pech of schade?

24/7 hulp via de pechhulpdienst

Pechhulpdienst: 24/7 bereikbaar
Bel bij pech of schade met onze 24 uurspechhulpdienst. Het telefoonnummer vind je hieronder én op de mobiliteitspas in je berijdersmap:

0900-2420330

Met deze pechhulpdienst ben je verzekerd van snelle hulp en goede bereikbaarheid. De pechhulp dekt motorische pech, plus ongevallen. De pechhulpdienst kan ter plekke een noodreparatie uitvoeren. Als de auto niet meer rijdbaar is, word je ofwel op weg geholpen met een andere auto, ofwel met een taxi naar je bestemming gebracht. Deze hulpverlening geldt in heel Europa, maar houd er rekening mee dat vervangend vervoer alleen in Nederland is opgenomen in de leaseovereenkomst. Vervangend vervoer in het buitenland kun je zelf afsluiten via bijvoorbeeld de ANWB.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Joep

Heb je een vraag? Joep staat voor je klaar!

Geen grote investering, geen omkijken naar verzekering en geen onvoorziene kosten voor onderhoud, maar wél een nieuwe auto rijden. Met Private Lease van Oostendorp Autolease betaal je een vast bedrag per maand, lekker overzichtelijk, waarvoor je in een nieuwe auto rijdt. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Voor Private Lease spreek je alles af met Joep. Hij geeft je graag persoonlijk advies en maakt alles voor je in orde. Direct via internet of liever om de hoek bij ons in Uden als je dat wilt. Joep maakt altijd een uitstekende deal, met eerlijke en heldere voorwaarden. Wij beschikken over het keurmerk Private Lease, dat tot stand is gekomen met de consumentenbond. Neem direct contact met Joep op via telefoon, e-mail of de chat.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330

Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren