Mazda 2 private lease

De Mazda2 is een klasse apart doordat deze niet is beperkt door wat gebruikelijk of trendy is. Mazda is ervan overtuigd dat comfort en luxe in elke klasse thuishoren, dit zie je dan ook terug in de Mazda2. Met deze auto heeft Mazda verschillende designprijzen in de wacht gesleept en daarnaast is de Mazda2 in 2014-2015 uitgeroepen tot Car of the Year in Japan. 

 

Mazda2 privé leasen

De Mazda 2 is beschikbaar bij Oostendorp Autolease in Uden voor zowel private lease als zakelijke lease. Wanneer je de Mazda2 leaset kun je onbezorgd genieten van deze rijk uitgeruste auto. Geniet van de Car of the Year Japan 2014-2015 met de voordelige lease van Oostendorp Autolease.

 

Oostendorp Autolease Uden

Leasen bij Oostendorp Autolease is een zeer prettige manier van leasen. Wij bieden namelijk ieder leasecontract compleet met aantrekkelijke voorwaarden en een goede service. Daarbij hebben wij naast de Mazda2 ook vele andere Mazda modellen beschikbaar.

Wil je graag meer informatie over het leasen van een Mazda2? Vul online ons contactformulier in of bel ons op 0413 – 24 20 33. Natuurlijk ben je van harte welkom om langs te komen voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren