Mededeling: Corona maatregelen

Geplaatst op 1 maart 2021

Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.  

Lees meer

Onderhoud van je leaseauto

Geplaatst op 9 april 2020

Als gevolg van de Coronacrisis heeft Oostendorp Autolease besloten om het onderhoud, (schade)reparaties en het vervangen van banden aan ons wagenpark uitsluitend te laten plaatsvinden in onze eigen werkplaatsen.

Lees meer

COVID19 en je leaseauto

Geplaatst op 27 maart 2020

Nederland en de rest van de wereld is getroffen door het COVID19 virus. Dit heeft grote impact op onze maatschappij en economie. Onze top prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers, onze relaties en alle andere mensen.

Lees meer

Welkom Jos van Boxtel Leaseklanten

Geplaatst op 2 maart 2020

Afgelopen januari heeft Oostendorp Autogroep de Jos van Boxtel Groep overgenomen. Als gevolg van deze overname zijn ook de leaseactiviteiten van Jos van Boxtel Lease overgenomen door Oostendorp Autolease. Met ingang van 1 april 2020 wordt de dienstverlening en administratie van Jos van Boxtel Lease geïntegreerd in die van Oostendorp Autolease. Ton Verkoeijen (Jos van Boxtel Lease) komt het TEAM van de afdeling Operations versterken als Contractbeheerder.

Lees meer

Private Leasedeal Hyundai KONA Electric

Geplaatst op 17 februari 2020

Een indrukwekkend rijbereik van maar liefst 449 kilometer. 332 liter kofferbakinhoud. Een volmaakte uitrusting. Ga voor avontuur en cross het hele land door met deze sportieve elektrische SUV. Rijd direct weg in één van de 60 geselecteerde modellen uit voorraad! Al vanaf €625,- per maand. Een zeer complete leasedeal noemen we dat. Nog tot en met 31 maart.

Lees meer
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren