Opel private lease

Lees meer »

Opel

Opel heeft als krachtige uitdrukking ‘’Wir leben Autos’’, wat alles vormt waar Opel voor staat. Het merk staat bekend om de praktische innovaties, de toekomstgerichte designfilosofie en verantwoordelijkheid ten opzichte van de wereld waarin we leven. De filosofie van het Opel merk is klanten te voorzien van de beste high performance modellen.

 

Opel leasen

Bij Oostendorp Uden bieden we je een uitgebreid aanbod aan Opel modellen voor lease. Met het leasen van een Opel kies je zowel voor veiligheid als voor betrouwbaarheid. Een Opel leasen is bij Oostendorp Autolease zeer voordelig. Wij bieden namelijk bij ieder leasecontract zeer goede voorwaarden en uitgebreide service. 

 

Opel private lease en zakelijke lease

Bij Oostendorp Uden bieden we onder meer de Opel Astra, Opel Corsa en Opel Insignia. Daarnaast is ook de Opel Zafira beschikbaar bij Oostendorp Autolease voor zowel private lease als zakelijke lease.  

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een Opel als leaseauto? Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 0413 – 24 20 33 of vul ons online contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wij zetten graag net dat stapje extra voor je.

Op zoek naar een bedrijfswagen? Bekijk hier ons aanbod Opel bedrijfswagens.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren