Partners

Partijen waar wij met plezier mee samenwerken

Oostendorp Autolease werkt samen met diverse partners, waardoor wij je alles kunnen bieden onder één dak. 

Oostendorp Auto
Oostendorp Autolease werkt nauw samen met de dealerbedrijven van Oostendorp Auto voor de merken Toyota, Mazda en Hyundai.

Autoverhuur Zuid
Onze collega's van Autoverhuur Zuid verzorgen onze shortlease- en verhuuractiviteiten en zogenaamde voorlopers of vervangend vervoer.

Autoherstel Zuid
Bij schade aan je leaseauto, kun je terecht bij een van de vestigingen van Autoherstel Zuid, dat eveneens onderdeel is van Oostendorp Autogroep. Zij herstellen de schade vakkundig en snel.

Stichting Keurmerk Private Lease
Het Keurmerk Private Lease is hét onafhankelijke kwaliteitskeurmerk voor privéleasecontracten. Het keurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond, geeft je de zekerheid van een betrouwbaar contract. 

VNA
Oostendorp Autolease is lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen, dé belangenbehartiger voor de zakelijke automobiliteit.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Joep

Heb je een vraag? Joep staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie. 

Geen grote investering, geen omkijken naar verzekering en geen onvoorziene kosten voor onderhoud, maar wél een nieuwe auto rijden. Met Private Lease van Oostendorp Autolease betaal je een vast bedrag per maand, lekker overzichtelijk, waarvoor je in een nieuwe auto rijdt. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Voor Private Lease spreek je alles af met Joep. Hij geeft je graag persoonlijk advies en maakt alles voor je in orde. Direct via internet of liever om de hoek bij ons in Uden als je dat wilt. Joep maakt altijd een uitstekende deal, met eerlijke en heldere voorwaarden. Wij beschikken over het keurmerk Private Lease, dat tot stand is gekomen met de consumentenbond. Neem direct contact met Joep op via telefoon, e-mail of de chat.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330

Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren