Wie zijn wij

Dit team staat voor je klaar!

Bij Oostendorp Autolease doe je zaken met de mensen van ons TEAM. Joep helpt je graag met alle vragen omtrent Private Lease, maar ook zijn collega's staan voor je klaar. Sandy adviseert je graag over alle uiteenlopende vragen en Antoine, Maikel en Mike regelen alles voor je als je ergens tegenaan loopt. Bas en René zijn met name gefocust op zakelijk leasen, maar zullen je altijd helpen als je een vraag hebt. Dit team onder aanvoering van Ronald maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Wij staan graag voor je klaar!Bas Oostendorp Directeur
Joep van Driel Lease adviseur
Ronald van Lankveld General Manager
Mike Strik Wagenparkbeheerder
Linda van Krieken Accountmanager Business Development
Joris Arts Operations Manager
Maikel Korsten Wagenparkbeheerder
Perry van der Biezen Finance & Administratie
Chantal van Rooij Lease adviseur
Rene van den Biggelaar Accountmanager
Bas van Berkel Salesmanager

Heb je een vraag? Joep staat voor je klaar!

Geen grote investering, geen omkijken naar verzekering en geen onvoorziene kosten voor onderhoud, maar wél een nieuwe auto rijden. Met Private Lease van Oostendorp Autolease betaal je een vast bedrag per maand, lekker overzichtelijk, waarvoor je in een nieuwe auto rijdt. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Voor Private Lease spreek je alles af met Joep. Hij geeft je graag persoonlijk advies en maakt alles voor je in orde. Direct via internet of liever om de hoek bij ons in Uden als je dat wilt. Joep maakt altijd een uitstekende deal, met eerlijke en heldere voorwaarden. Wij beschikken over het keurmerk Private Lease, dat tot stand is gekomen met de consumentenbond. Neem direct contact met Joep op via telefoon, e-mail of de chat.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330

Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren