Welk bedrag wordt geregistreerd bij het BKR?

Bereken zelf je BKR-registratie

Je BKR-registratie in beeld
Als je in het bezit bent van een auto, heb je vaste lasten zoals verzekeringspremie, onderhoudskosten en wegenbelasting. Deze uitgaven heb je nu ook al elke maand. Daarom mogen we hiervoor een vast percentage in mindering brengen bij de registratie. Oostendorp Autolease registreert 65% van de totale leaseverplichting bij BKR.

Dit is als volgt te berekenen: leasetermijn x looptijd x 65%

Bijvoorbeeld

Leasetermijn is € 249,-

Looptijd is 48 maanden

Dan is je BKR-registratie: € 249 x 48 x 65% = € 7.768,80

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Joep

Heb je een vraag? Joep staat voor je klaar!

Geen grote investering, geen omkijken naar verzekering en geen onvoorziene kosten voor onderhoud, maar wél een nieuwe auto rijden. Met Private Lease van Oostendorp Autolease betaal je een vast bedrag per maand, lekker overzichtelijk, waarvoor je in een nieuwe auto rijdt. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Voor Private Lease spreek je alles af met Joep. Hij geeft je graag persoonlijk advies en maakt alles voor je in orde. Direct via internet of liever om de hoek bij ons in Uden als je dat wilt. Joep maakt altijd een uitstekende deal, met eerlijke en heldere voorwaarden. Wij beschikken over het keurmerk Private Lease, dat tot stand is gekomen met de consumentenbond. Neem direct contact met Joep op via telefoon, e-mail of de chat.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330

Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren