Hoe werkt het?

Je hoeft alleen nog maar te tanken

Autorijden voor een vast bedrag
Private lease betekent dat je een auto leaset voor een vooraf overeengekomen periode tegen vooraf overeengekomen voorwaarden. Leasen is een vorm van huur. Je betaalt maandelijks een vast bedrag, daarvoor rijd je auto. Omdat het een contract voor een langere termijn is, kun je een auto uitzoeken die past bij jouw wensen. Verzekering, onderhoud en wegenbelasting maken een vast onderdeel uit van je termijnbedrag. 

In je termijnbedrag voor private lease zitten dus alle kosten van de auto. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Leasetermijn voorbij? Nieuwe auto uitzoeken
Omdat lease een vorm van huur is, word je geen eigenaar van de auto. Aan het einde van de leasetermijn kun je de auto inleveren en als het ware zo weer een nieuwe auto meenemen, zonder dat je zelf direct geld hoeft te investeren.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Joep

Heb je een vraag? Joep staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie. 

Geen grote investering, geen omkijken naar verzekering en geen onvoorziene kosten voor onderhoud, maar wél een nieuwe auto rijden. Met Private Lease van Oostendorp Autolease betaal je een vast bedrag per maand, lekker overzichtelijk, waarvoor je in een nieuwe auto rijdt. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Voor Private Lease spreek je alles af met Joep. Hij geeft je graag persoonlijk advies en maakt alles voor je in orde. Direct via internet of liever om de hoek bij ons in Uden als je dat wilt. Joep maakt altijd een uitstekende deal, met eerlijke en heldere voorwaarden. Wij beschikken over het keurmerk Private Lease, dat tot stand is gekomen met de consumentenbond. Neem direct contact met Joep op via telefoon, e-mail of de chat.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330

Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren