Keurmerk Private Lease

De zekerheid van eerlijke spelregels

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen
Als erkend private-leaseaanbieder zijn wij in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dit is hét kwaliteitskeurmerk voor privéleasecontracten. Het keurmerk, ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond, geeft je de zekerheid van een betrouwbaar contract. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit.

Oostendorp Autolease ontving het keurmerk pas na uitgebreide toetsing. We houden ons aan de algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kies je met een gerust hart voor private lease.

Klik op het logo van het keurmerk om de website te bezoeken. Of bekijk hier de belangrijkste cijfers over het onderwerp private lease.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Joep

Voordelen Private Lease bij Oostendorp Autolease

 • Bij jou in de buurt
  Je bent altijd welkom voor een kop koffie bij ons in Uden.
 • Persoonlijk advies
  We helpen je graag om een keuze te maken die past bij jouw wensen.
 • Eerlijke en heldere voorwaarden
  Geen onvoorziene kosten, geen gedoe en geen verrassingen achteraf.
 • Uitstekende deals
  Een gunstige prijsstelling en aantrekkelijke voorwaarden.
 • Keurmerk Private Lease
  Het kwaliteitskeurmerk met de zekerheid van een betrouwbaar contract.
 • Je hoeft alleen nog te tanken!
  Rij een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand.

Heb je een vraag? Joep staat voor je klaar!

Geen grote investering, geen omkijken naar verzekering en geen onvoorziene kosten voor onderhoud, maar wél een nieuwe auto rijden. Met Private Lease van Oostendorp Autolease betaal je een vast bedrag per maand, lekker overzichtelijk, waarvoor je in een nieuwe auto rijdt. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Voor Private Lease spreek je alles af met Joep. Hij geeft je graag persoonlijk advies en maakt alles voor je in orde. Direct via internet of liever om de hoek bij ons in Uden als je dat wilt. Joep maakt altijd een uitstekende deal, met eerlijke en heldere voorwaarden. Wij beschikken over het keurmerk Private Lease, dat tot stand is gekomen met de consumentenbond. Neem direct contact met Joep op via telefoon, e-mail of de chat.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330

Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren