De 5 zekerheden

Veilig en verantwoord leasen

Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt je de volgende 5 zekerheden:

1. Eerlijke voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. 

2. Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Je leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting. 

3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met jou wat je wilt én kunt betalen. Zo weet je zeker dat je de maandelijkse leasekosten financieel kunt dragen.

4. 14 dagen bedenktijd
Het is belangrijk dat je zorgeloos kunt genieten van je leaseauto en een weloverwogen keuze maakt. Daarom heb je op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd.

5. Zekerheid bij klachten
Is er een geschil? Dan wordt dit snel en eenvoudig opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Waarom een keurmerk?
Het keurmerk is opgezet omdat steeds meer partijen privélease, of private lease, aanbieden. Privélease is populair: steeds meer particulieren leasen een auto. Dit past in de trend 'van bezit naar gebruik'. Je wilt geen grote investering doen, maar wel graag in een nieuwe, veilige auto rijden. Maar hoe kies je een betrouwbare leasemaatschappij? Het keurmerk helpt je hierbij. 

Ook de overheid vindt het belangrijk dat jij als consument eerlijk en goed geïnformeerd een keuze kunt maken. Ook daarom is dit onafhankelijke keurmerk opgezet. In het bestuur zijn verschillende partijen vertegenwoordigd, vanuit zowel de autobranche als consumentenorganisaties. 

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease; een stichting die de consument beschermt. Dankzij het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Wij maken graag heldere afspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het keurmerk bevestigt dit. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is dat jij als consument tevreden bent. Samen zorgen we ervoor dat je veilig, verantwoord én vertrouwd de weg op gaat in je private-leaseauto! 

Meer weten over het Keurmerk Private Lease? Ga naar www.keurmerkprivatelease.nl

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Joep

Heb je een vraag? Joep staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie. 

Geen grote investering, geen omkijken naar verzekering en geen onvoorziene kosten voor onderhoud, maar wél een nieuwe auto rijden. Met Private Lease van Oostendorp Autolease betaal je een vast bedrag per maand, lekker overzichtelijk, waarvoor je in een nieuwe auto rijdt. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Voor Private Lease spreek je alles af met Joep. Hij geeft je graag persoonlijk advies en maakt alles voor je in orde. Direct via internet of liever om de hoek bij ons in Uden als je dat wilt. Joep maakt altijd een uitstekende deal, met eerlijke en heldere voorwaarden. Wij beschikken over het keurmerk Private Lease, dat tot stand is gekomen met de consumentenbond. Neem direct contact met Joep op via telefoon, e-mail of de chat.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330

Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren