Toyota C-HR private lease

Toyota C-HR private leasen

Twijfel je of je een hatchback of een SUV wilt gaan rijden? Kies dan voor de Toyota C-HR. Deze auto combineert het beste van beide auto’s tot een unieke nieuwe auto: de Toyota Coupé High Rider. Kies voor je voor private leasen van de Toyota C-HR dan kies je voor de wendbaarheid van een dynamische hatchback en de fijne hoge zitpositie van een traditionele SUV. 

Toyota C-HR : een mooie private lease auto met goede rijeigenschappen

De C-HR staat bekend om de fijne rijeigenschappen. Zo is het een feest om onderweg te zijn en kom je uitgerust aan op de plaats van bestemming. Kies je voor het private leasen van de Toyota C-HR dan rijd je helemaal zorgeloos, want je hoeft je alleen nog bezig te houden met het tanken, boetevrij rijden en de auto af en toe door de wasstraat te halen. Onderhoud, wegenbelasting en eventuele reparaties worden allemaal door ons geregeld. Jij hebt de duidelijkheid en zekerheid van een vast maandbedrag. Maak hier een afspraak en we vertellen je alles over het private leasen van de C-HR.

De voordelen van private lease:

 • - Duidelijkheid van een vast scherp maandbedrag
 • - Je rijdt in een gloednieuwe Toyota C-HR
 • - Geen grote investering vooraf
 • - Wij regelen alles voor je

En dit heb je allemaal wanneer je kiest voor private lease:

 • - Je rijdt zorgeloos in de nieuwste auto
 • - Duidelijkheid: elke maand hetzelfde bedrag
 • - Je hoeft zelf alleen nog te tanken
 • - De premies van verzekeringen zitten in je maandbedrag. Je betaalt alleen een eigen bijdrage bij schade.
 • - De kosten van regulier onderhoud en reparatie zitten in het maandbedrag
 • - Motorrijtuigenbelasting hoef je niet apart te betalen
 • - Altijd één duidelijk aanspreekpunt bij Oostendorp Autolease
 • - Wij regelen vervangend vervoer voor je bij schade

Wil je meer weten over het private leasen van de Toyota C-HR? Maak hier een afspraak en ontdek het voordeel van het privé leasen van de Toyota C-HR.

Kwaliteit, comfort en controle

De Toyota C-HR staat bekend om de rijke veiligheidsuitrusting. Ook scoort de auto goed in testen op rijeigenschappen. Als lange Nederlander zit je in de C-HR ook goed, de auto is ergonomisch ook een winnaar. De C-HR ligt lekker stabiel op de weg en stuurt precies en direct. Ook in bochten, dankzij de Double Wishbone Construction.

De C-HR is niet alleen een winnaar op rijplezier. Ook het interieur is om van te genieten. De designers van Toyota hebben over elk detail goed nagedacht en dat merk je. Tijdens het rijden kun je bijvoorbeeld het infotainmentsysteem goed zien omdat deze op het dashboard is geplaatst. Voor- en achterin is er rekening gehouden met lange benen. Je zit overal in de C-HR prettig. Kun jij niet zonder goede muziek? Dan zit je goed in deze auto. Het JBL Premium audiosysteem heeft 9 speakers en een totaal vermogen van 576 watt. Je favoriete playlist heeft nog nooit zo goed geklonken.

Met de adaptive cruise control rijd je ontspannen. De auto remt zelf bij wanneer een voorligger langzamer rijd en past de snelheid weer aan wanneer de weg vrij is. Scheelt je een hoop handelingen. Ook parkeren is geen probleem. Het parkeerhulpsysteem zorgt ervoor dat je zelfs in de meest lastige situatie de auto zonder problemen parkeert. Rijd je in de C-HR, dan rijd je milieuvriendelijk. Je profiteer van de zuinige motor, kunt voor een hybride uitvoering kiezen en 95% van de materialen zijn herbruikbaar en recyclebaar.

Voordelen van de Toyota CHR :

 • - Stoere en eigenzinnig uitstraling
 • - Heerlijke hoge zit van een cross-over SUV
 • - Laag brandstofverbruik, zeker met de hybride aandrijving
 • - Hybride rijden = zelfopladend elektrisch rijden
 • - Toyota kwaliteitsniveau

 

Oostendorp Autolease Uden

Zie je jezelf wel zitten in de Toyota C-HR? Bij Oostendorp Autolease begrijpen we je als Toyota specialist helemaal. Onze collega’s van Oostendorp Auto zijn Toyota dealers in Den Bosch, Venray, Helmond en Nijmegen. Dus welke je vraag je ook hebt, we beantwoorden ‘m met liefde. Een proefrit regelen we zo voor je. Samen kijken we ook hoe je het beste kunt private leasen. Bij Oostendorp geven we je graag persoonlijk advies en regelen we alles voor je. Direct via internet, of om de hoek bij één van onze dealers. Wat jij het prettigst vindt. Bij Oostendorp Autolease kun je altijd terecht voor een eerlijk aanbod. Maak hier vrijblijvend een afspraak en we vertellen je alles over de voordelen van het private leasen van de Toyota C-HR.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren