Toyota Yaris private lease

Toyota Yaris private leasen

Zoek jij een auto die je alle ruimte en comfort biedt? Tegen een scherp tarief en snel leverbaar? Dan zit je goed met de Toyota Yaris. Deze complete auto kun je ook als Hybrid leasen. De Private Lease Toyota Yaris heb je al voor een mooie prijs inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud reparatie en de banden. De Yaris in het echt bekijken of een proefrit maken? Zo voor je geregeld. Maak hier een afspraak en wij zorgen dat de auto en de koffie klaar staat.

Toyota Yaris : al meer dan 10 jaar een succes

Zie jij de Toyota Yaris wel zitten? Begrijpen we, de Toyota Yaris is al meer dan 10 jaar ontzettend populair. De auto biedt ruim comfort, ziet er mooi uit en staat bekend om de betrouwbaarheid. Kies je ervoor de auto privé te leasen dan zit je helemaal goed, dan heb je het zekerheid van een vast maandbedrag en ga je zorgeloos de weg op. Je rijdt een nieuwe auto, vrijwel alle kosten zitten in je maandbedrag en je weet precies waar je aan toe bent.

De voordelen van private lease:

 • - Duidelijkheid van een vast scherp maandbedrag
 • - Je rijdt in een gloednieuwe Hyundai Kona EV
 • - Geen grote investering vooraf
 • - Wij regelen alles voor je

En dit heb je allemaal wanneer je kiest voor private lease:

 • - Je rijdt zorgeloos in de nieuwste auto
 • - Duidelijkheid: elke maand hetzelfde bedrag
 • - Je hoeft zelf alleen nog te tanken
 • - De premies van verzekeringen zitten in je maandbedrag. Je betaalt alleen een eigen bijdrage bij schade.
 • - De kosten van regulier onderhoud en reparatie zitten in het maandbedrag
 • - Motorrijtuigenbelasting hoef je niet apart te betalen
 • - Altijd één duidelijk aanspreekpunt bij Oostendorp Autolease
 • - Wij regelen vervangend vervoer voor je bij schade

Wil je meer weten over het private leasen van de Toyota Yaris? Maak hier een afspraak en ontdek het voordeel van het privé leasen van de Toyota Yaris.

Kwaliteit, comfort en controle

De Toyota Yaris is een uitblinker in de B-Klasse. Als enige automerk levert Toyota de auto standaard met actieve rijhulpsystemen. Zodat jij net een stukje prettiger rijdt. Kies je voor de Hybrid dan heb je zelfs een top 10 auto van zuinigste benzinemodellen te pakken. Zo combineer je comfortabel en voordelig ruimte zonder in te leveren. Je kunt zelf het stuurwiel en de bestuurdersstoel instellen, zodat je helemaal op jou afgestemd rijdt. De motor is zuinig en als je wilt kun je de Toyota Yaris ook Hybride rijden. Je rijdt dan nóg zuiniger en milieubewust. Je hebt geen stekkers en stopcontacten nodig, de batterij laadt zichzelf weer op – makkelijker kan het niet. De auto heeft het Toyota Touch®2 systeem waarmee je onderweg ritgegevens in de gaten kan houden. Je smartphone koppel je makkelijk aan het multimediasysteem, zo speel je zonder moeite je favoriete muziek af.

Voordelen van de Toyota Yaris :

 • - Legendarische betrouwbaarheid van Toyota
 • - Lage kosten door de zuinige motor en Hybride optie
 • - Duurzaam, een Toyota Hybrid Electric is 95% recyclebaar
 • - De Road Sign Assist geeft informatie over verkeersborden en snelheidsbepalingen
 • - Je kunt, als je dat wilt, een waarschuwingssignaal krijgen wanneer je te hard rijdt

 

Oostendorp Autolease Uden

Is de Toyota Yaris de leaseauto voor jou? Maak vrijblijvend een afspraak en we vertellen je alle ins en outs van de Toyota Yaris. Wil jij een Toyota Yaris privé leasen, dan is Oostendorp Autolease dé partij om naar toe te gaan. Zeg je Oostendorp, dan denken veel mensen aan Toyota. Logisch, want sinds jaar en dag zijn onze collega’s van Oostendorp Auto Toyotadealer. In Uden, Helmond, Nijmegen Venray, Venlo, Roermond en Cuijk kun je onze Toyota dealers vinden. Een Toyota leasen bij Oostendorp Autolease is kiezen voor de decennia ervaring mét de voordelen van private lease. Bij Oostendorp kun je rekenen op een eerlijke prijs en persoonlijke service. Je rijdt met de zekerheid van het Keurmerk Private lease. Ook rijd je zorgeloos, wij houden ons bezig met je wegenbelasting, onderhoud en het repareren van evetuele schade. Zodat jij lekker in de auto zit. Meer weten? Maak gelijk hier een afspraak.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren