Team

Ons team stelt zich graag aan je voor!

Oostendorp Autolease in beweging

Sinds onze start in januari 2006 zijn we gegroeid op alle gebieden. Met een team van tien medewerkers en een vloot van 2.000 personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken, zorgen wij voor de mobiliteit van onze klanten. Na een aantal verhuizingen en een grondige verbouwing, werken we sinds 2016 vanuit ons nieuwe kantoor aan de Industrielaan 1.

Veel mensen kennen ons persoonlijk, maar vast nog niet iedereen. We stellen ons daarom graag aan je voor.

Bas van Berkel is als salesmanager voor veel relaties het eerste aanspreekpunt. Met zijn kennis van het leasevak en zijn passie voor auto’s doet hij niets liever dan zijn klanten adviseren. Bas (1978) woont met zijn gezin in Nuland.

Rene van de Biggelaar (1967) is als accountmanager actief met het werven van nieuwe klanten en het beheren van zijn relaties. Met zijn ruime ervaring en persoonlijke touch probeert hij prospects te overtuigen van onze meerwaarde. René woont met zijn gezin in ’s-Hertogenbosch.

Chantal van Rooij is een nieuw gezicht bij Oostendorp Autolease. Met meer dan 25 jaar ervaring bij andere leasemaatschappijen in verschillende rollen, vervult Chantal nu de functie van leaseadviseur. Samen met Bas van Berkel is zij het aanspreekpunt voor een aantal klanten en draagt zij zorg voor de commerciële dienstverlening. Chantal woont met haar partner in Wijchen.

Maikel Korsten (1980) werkt sinds 2015 in ons Operations team als beheerder van ons wagenpark. Daarnaast staat hij klanten en berijders met raad en daad bij (technische) vragen, schade of pech. Maikel woont met zijn gezin in Loosbroek.

Mike Strik is als wagenparkbeheerder actief binnen het Operations team. Reparatie, onderhoud of het inzitten van vervangend vervoer: Mike en zijn collega’s regelen het allemaal. Mike (1986) komt uit Heesch.


Joris Arts geeft leiding aan de afdeling Operations. Samen met Mike en Maikel draagt hij zorg voor ons wagenpark en de service naar onze klanten en berijders. 


Bas Oostendorp heeft in 2006 Oostendorp Autolease opgericht. Bas bepaalt met Ronald het beleid van de onderneming om maximale synergie met de andere bedrijven van de Oostendorp Autogroep te realiseren. Bas (1979) woont met zijn gezin in Uden.

Wij staan graag voor je klaar!Perry van der Biezen Finance & Administratie
Maikel Korsten Wagenparkbeheerder
Bas Oostendorp Directeur
Rene van den Biggelaar Accountmanager
Joris Arts Operations Manager
Bas van Berkel Salesmanager
Mike Strik Wagenparkbeheerder
 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren