Team

Ons team stelt zich graag aan je voor!

Oostendorp Autolease in beweging

Sinds onze start in januari 2006 zijn we gegroeid op alle gebieden. Met een team van tien medewerkers en een vloot van inmiddels ruim 1.700 personenauto’s en bedrijfswagens van alle merken, zorgen wij voor de mobiliteit van onze klanten. Na een aantal verhuizingen en een grondige verbouwing, werken we sinds afgelopen zomer vanuit ons nieuwe kantoor aan de Industrielaan 1.

Veel mensen kennen ons persoonlijk, maar vast nog niet iedereen. We stellen ons daarom graag aan je voor.

Bas van Berkel is als salesmanager voor veel relaties het eerste aanspreekpunt. Met zijn kennis van het leasevak en zijn passie voor auto’s doet hij niets liever dan zijn klanten adviseren. Bas is 39 jaar oud en woont met Natascha en de kinderen in Nuland.

Sandy van der Lee is al ruim 10 jaar een vertrouwd gezicht en geluid bij Oostendorp Autolease. Sandy runt alle zaken vanuit de binnendienst en bekommert zich om offertes, contracten en bestelt de auto’s. Sandy woont samen met haar kinderen in Nistelrode.

Rene van de Biggelaar (50) is als accountmanager actief met het werven van nieuwe klanten en het beheren van zijn relaties. Met zijn ruime ervaring en persoonlijke touch probeert hij prospects te overtuigen van onze meerwaarde ... en dat lukt hem ook erg goed. René woont met zijn gezin aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Joep van Driel werkt sinds begin 2016 in ons TEAM als Leaseadviseur met als specialisatie Private Lease. Samen met Sandy, verzorgt Joep de commerciële binnendienst. Met zijn servicegerichte instelling helpt hij klanten en berijders met veel plezier. Joep is samen met Jessie en woont bijna om de hoek... in Volkel.

 

Maikel Korsten (37) werkt sinds 3 jaar in ons Operations team waarbij hij gespecialiseerd is in reparatie, onderhoud en de afwikkeling van schades. Maikel en Monique verwachten binnenkort hun eerste kind en wonen in Loosbroek.

Mike Strik versterkt ons Operations team sinds een half jaar. Mike werkte de afgelopen jaar in onderdelen voor landbouwvoertuigen. Vooral het contact met klanten en bestuurders maken hem blij in zijn nieuwe rol. Mike is 31 jaar oud en woont samen met Renske in Heesch.

Dennis Cuppen (30) is sinds jaar en dag het aanspreekpunt voor tijdelijke mobiliteit. Heb je een dag of een hele periode een auto nodig? Dennis regelt het voor je. Vooral de dynamiek en de flexibiliteit die deze dienstverlening vraagt, motiveert Dennis om dit afwisselende werk te doen. Dennis woont samen met Monique en hun dochter in Langenboom.

Perry van der Biezen is als teamleider werkzaam op de financiële administratie van de Oostendorp Autogroep. Vanuit deze rol regelt hij de financiële zaken zoals debiteurenbeheer en incasso. Perry is 38 jaar, getrouwd met Aukje en woont met zijn gezin in Uden.

Ronald van Lankveld (46) is sinds twee jaar als general manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Oostendorp Autolease. Samen met de collega’s optimaliseert hij de dienstverlening aan onze relaties. Ronald woont met zijn partner Ilse en dochter Jill in Schijndel.

Bas Oostendorp heeft in 2006 Oostendorp Autolease opgericht. Bas bepaalt met Ronald het beleid van de onderneming om maximale synergie  met de andere bedrijven van de Oostendorp Autogroep te realiseren. Bas en zijn vrouw Jojanneke hebben vier kinderen en wonen in Uden.

Wij staan graag voor je klaar!Bas Oostendorp Directeur
Maikel Korsten Medewerker Operations
Bas van Berkel Accountmanager
Joep van Driel Leaseadviseur
Perry van der Biezen Finance & Administratie
Rene van den Biggelaar Accountmanager
Sandy van der Lee Leaseadviseur
Mike Strik Medewerker Operations
Ronald van Lankveld General Manager

Altijd een passende oplossing

Altijd Persoonlijk
Altijd Bereikbaar
Altijd Veilig
Altijd Mobiel
Altijd Het beste aanbod

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren