Elektrisch zakelijk leasen

Elektrisch leasen is hot! En dat is natuurlijk niet zo gek, want een elektrische auto zakelijk leasen biedt vele voordelen, waaronder de lage bijtelling van slechts 8%. Daarnaast draagt elektrisch leasen bij aan het behalen van de MVO doelen van jullie organisatie, omdat het beter is voor het milieu. We schreven er het artikel Elektrisch leasen, alles wat je wilt weten! over. Hieronder ziet u een greep uit onze elektrische leaseauto's, maar wij kunnen elektrische auto's van alle merken voor u inzetten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Hyundai KONA Electric Neem hiervoor contact met ons op. Lees meer »

Elektrisch

Elektrische auto zakelijk leasen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder, ook onder de zakelijke rijder. Voor MKB'ers, ZZP-ers en andere ondernemers en organisaties kan een elektrische auto leasen zeer interessant zijn. Natuurlijk door de fiscale voordelen, zoals slechts 4% bijtelling, maar ook doordat elektrisch rijden kan bijdragen aan de MVO doelstellingen van een organisatie. Welke onderneming heeft de overgang naar duurzame energievoorziening immers niet op de agenda staan. Maar bovenal rijden de nieuwe elektrische auto's zeer ontspannen.

Ruim aanbod elektrische auto's

De keuze in elektrische auto's wordt steeds ruimer en Oostendorp Autolease biedt een uitgebreid aanbod aan elektrische auto's die geschikt zijn voor de zakelijke lease. Bij Oostendorp Autolease ben je niet gebonden aan een bepaald merk, maar zijn elektrische auto's van alle merken en segmenten beschikbaar: van de compacte Kia Soul of Renault Zoë tot aan diverse Tesla modellen en luxe Jaguar I-Pace. Dat maakt elektrisch rijden voor de zakelijke leaserijder ontzettend eenvoudig, bereikbaar en comfortabel. Door het toegenomen vertrouwen in de restwaarde en de lage onderhoudskosten, hebben veel elektrisch auto’s bovendien een relatief gunstige leaseprijs.

Ontspannen rijden in zakelijke elektrische auto

Zakelijke rijders ontdekken dat elektrisch rijden heerlijk ontspannen rijdt. De actieradius (het bereik) van de nieuwe modellen neemt toe en ook het aantal oplaadmogelijkheden ontwikkelt zich. 

Oostendorp Autolease adviseert je graag of elektrisch rijden bij jouw mobiliteitsprofiel past. Soms past een hybride aandrijving beter, waarbij je tot 50% van de tijd elektrisch kunt rijden zonder op te laden. 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren