Hoe werkt het?

Oostendorp Autolease biedt haar zakelijke relaties ook de mogelijkheid om een elektrische fiets tegen aantrekkelijke voorwaarden te leasen. Met ingang van 1 januari 2020 geldt voor de fiets een duidelijke en gunstige bijtellingsregeling waarmee het zakelijk leasen van een fiets erg interessant is. Er zijn hele goede redenen voor een werkgever en een werknemer om te kiezen voor Fietslease van Oostendorp Autolease.

  • Fietsen is duurzaam, gezond en neemt weinig parkeerplaats in;
  • Gunstige fiscale regeling met eventueel bruto/netto voordeel voor de werknemer;
  • Aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarde en binding tussen werkgever en werknemer;
  • Een compleet service pakket met onderhoud, verzekering en pechhulp;
  • Interessante koopoptie na afloop van het leasecontract;
  • Eén aanspreekpunt voor alle mobiliteit met onze persoonlijke service.

Meer weten over Fietslease van Oostendorp Autolease? Neem dan contact op met je Accountmanager of stuur een e-mail.

Wat is Fietslease van Oostendorp Autolease?
Fietslease is een operationele service lease voor elektrische fietsen voor een vaste periode van 36 maanden. Oostendorp Autolease koopt de fietsen en stelt deze ter beschikking aan haar zakelijke relaties voor gebruik door werknemers. Naast afschrijving en financiering maken verzekering, onderhoud en pechhulp deel uit van het servicepakket. Aan het einde van de lease kan de fiets overgenomen worden voor een aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt Fietslease?
Als relatie van Oostendorp Autolease sluit je een aparte mantelovereenkomst voor Fietslease. Wij helpen je met een op maat gemaakte gebruikersovereenkomst waarin de spelregels voor de werknemers staan. Jouw werknemers krijgen toegang tot de online Fietslease portal van Oostendorp Autolease. Na keuze van de fiets, maken wij een leasecontract en bestellen de fiets. De fiets wordt op de gewenste locatie geleverd. Oostendorp Autolease kan eventueel de hele Fietslease regeling voor een werkgever uitvoeren.

Hoe is het onderhoud geregeld?
Oostendorp Autolease werkt samen met een professionele onderhoudsservice die zowel mobiel als in eigen werkplaatsen onderhoud en eventuele reparaties uitvoert. Bij pech onderweg biedt de verzekeraar hulp in Nederland. Onderhoud of reparatie vraag je aan via Fietslease - Onderhoud

Verzekering en pechhulp bij Fietslease?
Goed geregeld, de leasefiets is verzekerd voor de gehele leaseperiode tegen schade en diefstal. Ook de pechhulp is verzekerd. Bij schade neem je direct contact op met Oostendorp Autolease zodat wij het snel voor je op kunnen lossen.

Meer weten over Fietslease van Oostendorp Autolease? Neem dan contact op met je Accountmanager of stuur ons een e-mail.

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren