Ford zakelijk leasen

Wil jij milieubewust rijden in een auto die kan bouwen op een lange geschiedenis? Dan is een Ford de auto voor jou. Ford is een klassieker, maar ook een vernieuwer. Of je nu voor de wendbare en elegante Ford Fiesta gaat of voor de ruime Ford Mondeo, bij Oostendorp Autolease hebben we dé Ford voor jou. Onze adviseurs in Uden vertellen je graag alles over de Ford modellen. Lees meer »

Ford

Ford heeft eigenlijk geen introductie nodig. Wie kent het wereldberoemde merk met de rijke geschiedenis niet? Ford had als doel auto’s toegankelijk te maken voor iedereen. Dat is gelukt, vandaag de dag maken ze innovatieve auto’s voor alle soorten ondernemers. Dus of je nu zzp-er bent of MKB-er met een groot bedrijfswagenpark: er is een Ford passend bij jouw wensen met verrassend veel opties en mogelijkheden.

Rijd je Ford, dan kies je voor een milieubewuste auto. Ford is de enige autobouwer die in de Etisphere Institute’s lijst van 100 meest ethische bedrijven staat. Kies jij voor een Ford, dan kies je voor innovatieve techniek en betrouwbaarheid. Goede combinatie voor jou?

Deze modellen van Ford vind je bij ons:

 • - Ford Ka+
 • - Ford Fiesta
 • - Ford Focus
 • - Ford C-Max
 • - Ford Mondeo
 • - Ford EcoSport
 • - Ford Kuga


Ford zakelijk leasen

Wil jij in een auto rijden waar je een goede reputatie en kwaliteit mee uitstraalt? Dan is Ford jouw volgende leaseauto. Je bent niet de enige ondernemer die voor een Ford kiest, het merk staat in de lijst populairste leaseauto’s van 2019.

Ga jij jouw Ford zakelijk leasen? Slimme keuze. Je wordt volledig ontzorgd en hebt de garantie dat je altijd mobiel bent. Jij tankt, haalt de auto door de wasstraat en betaalt eventuele boetes, wij zorgen voor de rest. Zodat jij je op de zaak kunt richten. Wel zo makkelijk.

Dit zit allemaal in jouw leasebedrag:

 • - Wegenbelasting
 • - WA autoverzekering
 • - Pechhulp in Nederland en binnen Europa
 • - Onderhoud
 • - Vervanging van de banden
 • - Schadeherstel
 • - Glasreparatie (mits je tijdig laat repareren)
 • - Vrijheid. Iedereen met een geldig rijbewijs mag in de auto rijden

Of je kiest voor de Ford Ka waarmee jij altijd je auto kunt parkeren of voor een robuuste Ford EcoSport, wij helpen je bij je keuze. Zodat je de auto rijdt die helemaal past bij je bedrijf en je specifieke wensen. Kom langs voor een kop koffie en we kijken samen welk type Ford bij jou en jouw wensen past. Maak hier gelijk een afspraak.

Bij Oostendorp Autolease willen we dat jij in de beste auto least. Welke auto dat is verschilt per ondermer. Daarom geven we als merkonafhankelijke dealer je een eerlijk advies. Zodat je in de auto rijd die het beste bij jou past.

Is jouw volgende leaseauto een Ford?

Zie jij jezelf wel wegrijden in een Ford? Begrijpen we, zelf hebben we ook fervente Fordrijders als collega’s. Bij Oostendorp Autolease zijn we gek van auto’s. Daarom vertellen we je graag alles over de Ford die jij op het oog hebt. Zodat jij daarna iedereen op het volgende feestje alles kan vertellen over jouw nieuwe auto.

Rijd jij graag vast een rondje in de leaseauto die je op het oog hebt? Logisch, wij zorgen dat de auto klaarstaat als jij langskomt. Maak hier gelijk een afspraak. Geef door welke auto of auto’s jouw interesse hebben. Als je ook gelijk aangeeft of je koffie of thee drinkt zorgen wij dat de auto en jouw favoriete drankje klaarstaan.

Oostendorp Autolease Uden

Bij Oostendorp Autolease gaan we voor het beste aanbod. Omdat wij merkonafhankelijk zijn adviseren we de auto die het beste past bij jouw wensen. Zodat je de beste service krijgt voor een eerlijke prijs. Wij houden van duidelijkheid en persoonlijk contact. Daarom heb je bij ons een eigen leaseadviseur die jou, je organisatie en je wensen kent. Schakelt net wat sneller.

We hebben de koffie (of thee) voor je klaarstaan in Uden. We komen ook graag bij jou langs en zijn 24/7 voor jou aan het werk. Geen 9 tot 5, maar adviseurs die mobiel bereikbaar zijn wanneer jij ons nodig hebt. Wil je meer weten over het leasen van een Ford? Maak dan hier een afspraak.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren