Hyundai i10 zakelijk leasen

Hyundai i10 zakelijk leasen

Ben jij op zoek naar een compacte, betrouwbare auto waarmee je comfortabel en veilig de weg op gaat? Dan is de Hyundai i10 de ideale leaseauto voor jou.

Dat betrouwbaar niet hetzelfde is als saai bewijst de Hyundai i10. Naast veiligheid en betrouwbaarheid heeft deze auto de laatste technologische ontwikkelingen in huis. Denk bijvoorbeeld aan slimme parkeersensoren en automatische airconditioning. Benieuwd wat de Hyundai i10 verder biedt? 

Hyundai i10: kies jij voor deze lease favoriet?

De Hyundai i10 is een hit in het kleinere segment. Bij Oostendorp Autolease begrijpen we dat wel. De auto valt op door zijn luxe opties en geeft het gevoel dat je in een ruimere auto zit. Wil jij de i10 zakelijk leasen? Slimme zet, want dan profiteer je maximaal van de voordelen van de Hyundai i10. Jij hebt de zekerheid van een duidelijk maandbedrag, wij zorgen ervoor dat de auto onderhouden wordt, verzekerd is en dat eventuele schade snel wordt verholpen terwijl jij in een vervangende auto rijdt.

Veel auto in een compacte uitvoering

De Hyundai i10 is klein in formaat, maar heeft een verrassend ruim gevoel wanneer je er in zit. De binnenruimte en de standaarduitvoering met vijf portieren geven je het gevoel van een grotere auto. Tot je moet parkeren en voor de i10 altijd wel een plek te vinden is.

De Hyundai i10 is een slimme compacte oplossing voor lange Nederlanders, de stoelen bieden genoeg steun voor bestuurders met lange benen. Neem je graag spullen mee naar je zakelijke afspraak? Geen probleem, met de 252 liter bagageruimte kun je flink wat kwijt. Toch niet genoeg? Klap de achterbank neer en je hebt een ruime 1046 liter tot je beschikking.

Zie je in de i10 je zakelijke leaseauto? Maak gelijk hier een afspraak. Samen nemen we de opties en mogelijkheden met je door.

Voordelen van de Hyundai i10:

  • - Je telefoon is makkelijk aan te sluiten om muziek af te spelen via de Hyundai i10
  • - Met een USB en een AUX uitgang laad je apparaten onderweg op
  • - Start jij niet graag zonder koffie? In de i10 is ruimte voor je favoriete drankje
  • - De compacte auto kun je makkelijk parkeren


Oostendorp Autolease Uden

Is de Hyundai i10 dé zakelijke leaseauto voor jou? Als Hyundai fans rijden we zelf ook graag in een Hyundai. Wil jij het rijplezier van de i10 ervaren? Oostendorp Auto heeft Hyundai dealers in Den Bosch, Nijmegen, Helmond en Venray. Een proefrit regelen we graag voor jou.

We vertellen je graag over de voordelen van het zakelijk leasen van de Hyundai i10. De koffie staat klaar in Uden, we komen ook graag bij jou langs. Maak direct hier een afspraak en ervaar zelf het voordeel van de Hyundai i10 in de zakelijke lease.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren