Hyundai i20 zakelijk leasen

De Hyundai i20 heeft een onweerstaanbaar design in unieke stijl, is specifiek ontworpen voor Europa en is superieur in gebruiksgemak. Met recht een auto waar je hart sneller van gaat kloppen. Deze verfijnde i20 is daarnaast ook nog eens zeer ruim, ideaal voor de stad en ver daarbuiten.

 

Hyundai i20 leasen

Leasen betekent onbezorgd autorijden voor een vast bedrag per maand. Zeker met de vaste leaseprijs die Oostendorp Uden hanteert ben je er zeker van dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Neem dus snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Oostendorp Autolease

Bij Oostendorp Autolease in Uden kun je de Hyundai i20 zowel zakelijk als private leasen. Wij bieden een complete lease met een goede service en aantrekkelijke voorwaarden. Daarbij staan wij bekend om onze reactiesnelheid en flexibiliteit. Wij zetten graag net dat stapje extra voor je.

Ontvang je graag meer informatie over het zakelijk of private leasen van een Hyundai i20? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op 0413 – 24 20 33 van 08.00 tot 17.30 uur. Via e-mail of ons contactformulier zijn wij altijd te bereiken.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren