Hyundai IONIQ zakelijk leasen

Hyundai IONIQ EV zakelijk leasen

Wil jij een zakelijke auto rijden waarbij je volledig elektrisch rijdt met een actieradius tot bijna 300 kilometer? Dan is de Hyundai IONIQ EV de leaseauto voor jou! Met deze mooie elektrische auto rijd je met een volle batterij bijna 300 kilometer. Met de gunstige 4% bijtelling en de snelle levering is het een ideale elektrische auto. Maak hier direct een afspraak en ervaar zelf de voordelen van de Hyundai IONIQ EV. 

Hyundai IONIQ EV: slimme keuze voor elektrisch rijden

Wil jij elektrisch rijden? Verstandige keuze, helemaal als je voor de Hyundai IONIQ EV kiest. De IONIQ EV rijdt 100% schoon en met de gunstige bijtelling rijd je de auto ook heel voordelig. Kies je voor zakelijk leasen, dan heb je alle gemakken van de IONIQ voor een vaste prijs. Geen zorgen voor jou over de snelle ontwikkelingen van elektrische auto’s, na de leaseperiode kun jij verder rijden in een nieuwe auto.

Een elektrische auto met groot bereik

Elektrisch rijden én voldoende bereik is geen toekomstmuziek meer. De Hyundai IONIQ EV biedt met bijna 300 kilometer actieradius genoeg batterij om een standaard dag met woon-werkverkeer en een zakelijke rit makkelijk door te komen. De auto laadt je thuis makkelijk op zodat je met een volle tank vertrekt. Laad je tussendoor op bij een snellader dan heb je bij 100 kW de auto in 23 minuten opgeladen. De batterij kun je bij alle openbare oplaadpunten met wisselstroom opladen. Vrijwel elke plek met oplaadpunten is geschikt voor de Hyundai IONIQ EV.

De standaarduitvoering is allesbehalve standaard. Je geniet van de rust en stilte onderweg. Het geluid van de banden en de wind is alles wat je hoort. Liever een muziekje? De IONIQ EV komt een fijn audiosysteem. Je rijdt veilig in de Hyundai met de bijgeleverde veiligheidsuitrusting, met onder andere de rijstrook assistent die je helpt in de juiste baan te blijven. Door de auto bij Oostendorp Autolease te leasen krijg je standaard van ons de Safe Drive Pod. Zo kun je met volle focus genieten van het autorijden in de IONIQ EV.

Met de IONIQ EV rijd je milieubewust. Niet alleen heb je geen uitstoot, de binnenkant van de auto is ook milieuvriendelijk ontworpen. Zo zijn recyclebare materialen als suikerriet en soja olie ingezet, zonder afbraak te doen aan het smaakvolle ontwerp.

De voordelen van de IONIQ EV:

  • - 4% bijtelling!
  • - Meest duurzame auto nu te koop in Nederland
  • - Ruime en comfortabele middenklasse auto
  • - Zeer gunstige (lease)prijs/kwaliteit verhouding
  • - Snelle levering mogelijk

Wil jij ervaren wat de voordelen van de Hyundai IONIQ EV en zakelijk leasen zijn? Maak hier een afspraak en we laten je graag zijn wat de mogelijkheden zijn.

Oostendorp Autolease Uden

Ga jij voor elektrisch rijden met de Hyundai IONIQ EV? Bij Oostendorp Autolease Uden begrijpen we dat. Onze collega’s van Oostendorp Auto zijn onder andere de Hyundai dealers in Den Bosch, Nijmegen, Helmond en Venray. Een proefrit is voor jou dus zo geregeld. Ook hebben we een snelle levertijd op de IONIQ EV.

Maak hier een afspraak en wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat. Vind je het prettiger wanneer wij bij je op de zaak komen? Ook geen probleem, laat het ons weten en we komen bij je langs.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren