Hyundai ix20 zakelijk leasen

De ix20 van Hyundai is een zeer multifunctionele auto. Zowel het exterieur als het interieur zijn adembenemend. Het design is sensueel en dynamisch met een modern en praktisch interieur. De ix20 scoort hoog op veiligheid en efficiënte techniek, beiden onmisbaar voor een gedegen auto.

 

Hyundai ix20 leasen

Klinkt onbezorgd rijden in een Hyundai ix20 onbereikbaar? Niet met een leasecontract. Geen onverwachte kosten en geen andere verrassingen, maar zekerheid en rijplezier. Zeker wanneer je kiest voor leasen bij Oostendorp Autolease vanwege de vooraf vastgestelde leaseprijs.

 

Oostendorp Uden

Oostendorp Uden is het aanspreekpunt voor iedereen die op een prettige manier wil leasen. Een Hyundai ix20 kun je bij ons niet alleen zakelijk of corporate maar ook private leasen, compleet met aantrekkelijke voorwaarden en een goede service.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen bij de lease van jouw toekomstige Hyundai ix20? Of benieuwd naar onze overige Hyundai modellen? Naast de informatie op de website staan we je graag te woord, telefonisch via 0413 – 24 20 33. Hoe je ook contact met ons zoekt, je kunt altijd rekenen op een persoonlijk advies.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren