Hyundai KONA EV zakelijk leasen

Hyundai KONA EV zakelijk leasen

Op zoek naar een stevige elektrische auto? Dan is de volledig elektrische Hyundai KONA EV de auto voor jou. Deze stoere SUV rijd je nu geheel elektrisch met een rijbereik van maar liefst bijna 450 kilometer. Is deze populaire Hyundai KONA EV dé leaseauto voor jou? 

Hyundai KONA EV leasen

De Hyundai KONA EV is een populaire leaseauto. Bij Oostendorp Autolease begrijpen we dat wel. In het volledig elektrisch SUV-segment zijn er geen grote concurrenten. Kies je voor het zakelijk leasen van de Hyundai KONA EV, dan hoef jij er alleen voor te zorgen dat je de auto oplaadt. De rest? Daar zorgen wij voor. Zo heb jij maximaal rijplezier. Kies je voor leasen via Oostendorp Autolease, dan kies je voor een eerlijk verhaal en een persoonlijke adviseur. Vinden we wel zo prettig zakendoen.

Stoere SUV met grote actieradius

De Hyundai KONA EV is de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa. Met een actieradius van 449 kilometer rijd jij comfortabel elektrisch. Voor de KONA electric betaal je slechts 8% bijtelling, wat de auto voordelig maakt voor een zakelijke lease SUV.

Voor ruimtegebrek door de accu hoef je niet bang te zijn. Zowel voorin als achterin zitten lange Nederlanders comfortabel en met voldoende beenruimte. Deze elektrische SUV is een hit in zakelijk lease. Logisch, want waar vind je voor zo’n prijs een auto met zoveel rijbereik en ruimte? Alternatieven als de Nissan Leaf, Opel Ampera-e en Volkswagen e-Golf hebben op dit moment nog niet het bereik van de KONA EV.

Hyundai heeft haar sporen al verdiend in elektrische auto’s. Die ervaring zie je terug in de KONA EV. Je rijdt comfortabel langere afstanden elektrisch en met adaptive cruise control kom je ontspannen aan op locatie.

De KONA EV heeft een noodstopsysteem met voetgangersherkenning en let ook op jou met vermoeidheidsherkenning. Ook heb je beschikking over een achteruitrijcamera. Met de dode hoeksignalering en head up display heb je optioneel extra veiligheidsopties.

Heb je toch schade gereden? Geen zorgen. De auto is WA-Casco verzekerd en Oostendorp Autolease zorgt ervoor dat jij tijdens reparatie mobiel blijft. Ook aan jou en je passagiers is gedacht met een uitgebreide schade inzittende verzekering (SVI).

Voordelen van de KONA EV:

  • - 8% bijtelling!
  • - Compacte SUV met stoer maar fris uiterlijk
  • - Prima bereik door de grote batterij
  • - Uitstekende rijeigenschappen en prestaties
  • - Geweldige multimedia inclusief Apple Carplay en Android Auto

Ga jij voor de KONA EV? Dat snappen we. Maak hier een afspraak en je persoonlijk adviseur stelt samen met jou je KONA electric samen.

Oostendorp Autolease Uden

Bij Oostendorp Autolease Uden zijn we fan van de Hyundai KONA EV. Bovendien kennen wij de KONA EV maar al te goed. Onze collega’s van Oostendorp Autolease zijn namelijk Hyundai dealer in Den Bosch, Nijmegen, Helmond en Venray. Wil jij graag een proefrit maken? Laat het ons hier weten en we plannen een proefrit voor je in.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren