Hyundai KONA EV zakelijk leasen

De Hyundai KONA Electric, of kortweg KONA EV, is de eerste volledig elektrische compacte SUV op de Europese markt. Met de Hyundai KONA Electric lease je een elektrische auto met indrukwekkende actieradius tegen een betaalbare leaseprijs. Het elektrische broertje van de Hyundai KONA en nu te bestellen bij Oostendorp Autolease en leverbaar vanaf februari/maart 2019. De Hyundai KONA EV is verkrijgbaar met keuze uit twee verschillende krachtige elektrische aandrijflijnen. De sterkste versie krijgt een actieradius tot wel 470 kilometer (volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen). De basisversie van de Hyundai KONA Electric heeft een indrukwekkende range van tot wel 300 kilometer (WLTP). Dit maakt de Hyundai KONA EV een zeer interessante auto om zakelijk te leasen. Stel nu je KONA Electric aan om zakelijk te leasen.

Hyundai KONA Electric (EV) leasen

De KONA Electric is met zijn zelfverzekerde, unieke styling allesbehalve doorsnee. Samen met de ongekende actieradius, zul je enorm genieten van de kilometers in deze elektrische crossover. Het team van Oostendorp Autolease adviseert je graag over het zakelijk leasen van de KONA EV. Diverse KONA Electric uitvoeringen zijn bij ons te bestellen. Vraag direct een offerte aan of neem contact op. 

Oostendorp Autolease

Bij Oostendorp Autolease kun je de Hyundai KONA EV makkelijk en prettig leasen. Bij ons ben je altijd verzekerd van je eigen leaseadviseur, je kunt ons altijd bereiken en we doen je altijd een concurrend aanbod. We checken zelfs je prijs bij andere aanbieders en communiceren de uitkomsten transparant met je. Zo ben je altijd mobiel en kun je veilig op weg. Als er iets niet bevalt of je wensen wijzigen, dan vinden we altijd een oplossing. Daar kun je bij Oostendorp Autolease van op aan.

Kies de gewenste uitvoering van de KONA EV of neem direct contact met ons op over dit nieuwe model. Bekijk ook ons gehele elektrische leaseaanbod of lees de whitepaper Elektrisch leasen, alles wat je wilt weten.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren