Hyundai Tucson zakelijk leasen

Hyundai Tucson zakelijk leasen

Wil jij een SUV rijden die niet alleen veel ruimte biedt maar er ook mooi uitziet? Kies dan voor het leasen van de Hyundai Tucson. De Hyundai Tucson wordt wel de mooiste SUV die er is genoemd. Deze stoere auto hoeft het niet alleen van zijn uiterlijk te hebben. De veiligheid en veelzijdigheid maken indruk en zorgen ervoor dat dit een geliefde leaseauto is. 

Hyundai Tucson: mooie SUV met aantrekkelijke prijs

Kies je ervoor de Tucson zakelijk te leasen dan kies je voor zorgeloos rijden. Je hoeft alleen nog te tanken, wij zorgen voor onderhoud, wegenbelasting en eventuele reparaties. Wel zo handig! Kom bij ons langs, dan kijken we samen wat voor jou het beste past. Zo rijd je voor een eerlijke prijs en met een goed gevoel. Een afspraak maak je makkelijk hier.

Veel ruimte en rijplezier

De Hyundai Tuscon staat hoog op zijn wielen. Hierdoor stap je makkelijk de auto in of uit en heb je het beste overzicht over het verkeer. Moet je regelmatig een kinderzitje plaatsen dan bespaart de Tucson je heel wat bukken. De auto heeft een mooi uiterlijk en een uitgebreide veiligheidsuitrusting.

De Tucson is fijn om in te rijden door de ruimte die je hebt. Ook achter is plek genoeg voor lange benen en is er genoeg bewegingsruimte voor lange passagiers. Veel bedrijfsspullen die mee moeten? In de kofferbak is maar liefst 629 liter ruimte. Klap je de achterbank naar beneden dan heb je meer dan 1500 liter beschikbaar.

Voordelen van de Tucson:

  • - Winterkou of zomergolf, met de automatische airconditioning ga jij prettig verwarmt of gekoeld de weg op
  • - Met de digitale radio en Bluetooth uitgang staat je favoriete muziek aan
  • - Het 8-inch navigatiesysteem zit boven het dashboard, zo zit de navigatie in je directe blikveld
  • - Door de Surround View Monitor krijg je de Tucson in de krapste parkeerplek met gemak geparkeerd
  • - Met de smartkey op zak opent de achterklep wanneer je er drie seconden bij staat. Zo heb jij de handen vrij voor boodschappentassen.


Oostendorp Autolease Uden

Is de Tucson dé zakelijke leaseauto voor jou? Als Hyundai fans rijden we zelf ook graag in een Hyundai. Wil jij het rijplezier van de IONIQ EV ervaren? Oostendorp Auto heeft Hyundai dealers in Den Bosch, Nijmegen, Helmond en Venray. Een proefrit regelen we graag voor jou.

We vertellen je graag over de voordelen van het zakelijk leasen van de Tucson. De koffie staat klaar in Uden, we komen ook graag bij jou langs. Maak direct hier een afspraak en ervaar zelf het voordeel van de Tucson in de zakelijke lease.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren