Klantenservice

Onze klanten zijn ons dierbaarste bezit

Natuurlijk, auto's zijn onze lust en ons leven, maar onze klanten zijn het allerbelangrijkste voor ons. Als klant van Oostendorp Autolease kun je natuurlijk altijd direct contact met ons opnemen. We geven je graag advies op maat en helpen je natuurlijk graag.

Daarnaast hebben we ook een aantal veelgestelde vragen die andere klanten ons stellen op een rijtje gezet. Als je met pech langs de weg staat, dan helpt onze pechhulp je graag. Het is natuurlijk belangrijk om te weten dat je eenvoudig schade kunt melden, mocht er iets misgaan.

 

 

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren