Vervangend vervoer

Altijd mobiel door goede afspraken

Vervangend vervoer nodig?
Wil je gebruikmaken van vervangend vervoer? In de meeste gevallen kan dit geregeld worden via de dealer of schadehersteller waar je auto staat voor reparatie of onderhoud. Geef bij het maken van de afspraak aan dat je gebruik wilt maken van een vervangende auto. De dealer of schadehersteller zal vervolgens contact met ons opnemen. Zitten de kosten van het vervangend vervoer niet in het leasecontract? Dan worden deze doorbelast aan je werkgever. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de afspraken. Onnodige huurdagen, bijvoorbeeld vanwege het niet op tijd inleveren van een auto, worden doorbelast aan de werkgever.

Vervangend vervoer in het buitenland
Ga je met je leaseauto naar het buitenland? Dan is het raadzaam om van tevoren uit te zoeken of vervangend vervoer in het buitenland als aanvullende dienst is opgenomen in het contract. Vaak is een vervangende auto nodig wanneer de auto bij pech of schade in het buitenland niet binnen 48 uur te repareren is. 

Lees ook: met de leaseauto naar het buitenland

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren