Waar kan ik terecht voor onderhoud?

Nergens omkijken naar

Onderhoud bij de merkdealer of Oostendorp
Voor onderhoud aan je leaseauto mag je naar de officiële dealer van het betreffende merk. Ook kun je terecht bij elke vestiging van Oostendorp Auto. De onderhoudsafspraak kun je zelf inplannen met de dealer. Die neemt vervolgens rechtstreeks contact met ons op voor toestemming. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Winterbanden monteren
De winterbanden kun je laten monteren bij de vestigingen van Oostendorp Auto en Profile Tyrecenter. De zomerbanden worden voor je opgeslagen. In het voorjaar kun je hier de zomerbanden weer laten monteren.

 

 

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren