Waar kan ik terecht voor schadereparatie?

Snel weer op weg

Schadereparatie bij ABS Autoherstel
Oostendorp Autolease werkt samen met een netwerk van landelijke herstellers, aangesloten bij ABS Autoherstel. Maak voor schadeherstel aan je leaseauto daarom altijd een afspraak bij een van de vestigingen van ABS Autoherstel. Zij regelen ook een vervangende auto als dat nodig is.

Zorg er wel voor dat je de schade bij Oostendorp Autolease hebt gemeld en dat wij in het bezit zijn van het schadeformulier.

Vind hier de dichtsbijzijnde vestiging van ABS Autoherstel

 

 

 

 

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Chantal

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Ons team helpt je graag met persoonlijke adviezen, offertes op maat en contracten. Het operationele team regelt alle zaken zodat je onbezorgd en veilig kunt rijden. Dit team onder aanvoering maakt het verschil. Voor ons, maar zeker ook voor jullie organisatie.

Oostendorp Autolease is professioneel en deskundig, maar bovenal betrokken bij jullie organisatie. En verandert er iets in jullie mobilliteitsbehoefte? Ons team staat klaar om snel tot een oplossing te komen die aan jullie wensen voldoet. Wij zijn gevestigd in Uden en je kunt bij ons dus gewoon op de koffie komen. Of bel ons even en wij komen graag bij jou langs.

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren