Mazda 2 zakelijk leasen

Mazda2 zakelijk leasen

Zakelijk leasen van een betrouwbare en compacte auto? Dan is de Mazda2 dé auto voor je. Deze compacte auto van Mazda heeft verschillende prijzen gewonnen en valt op door het bijzondere design. Deze betrouwbare auto met ongekend rijplezier zorgt ervoor dat jij met een goed gevoel de weg op gaat. Lease je de auto bij Mazdadealer Oostendorp Autolease dan heb je deskundig advies van mensen die weten waar ze over praten. Maak hier direct een afspraak en ontdek de voordelen van het leasen van Mazda2. 

Mazda2: een zeer betrouwbare auto leasen

Wil je in een opvallende compacte auto rijden met de zekerheid van een vast maandbedrag? Dan is het zakelijk leasen van de Mazda2 een slimme keuze. Je hebt de zekerheid van elke maand hetzelfde bedrag, wij regelen onderhoud, wegenbelasting en eventuele schade. Je hoeft alleen nog te tanken, wij regelen de rest. Rijd je schade, dan zorgen wij voor vervangend vervoer zodat jij mobiel blijft.

In één oogopslag:

  • - Jij betaalt per maand een vast bedrag, wij doen de investering in de auto
  • - Zorgeloos rijden: wij regelen alles van onderhoud, brandstofpas, verzekering tot pechhulp
  • - Professioneel en deskundig advies
  • - Uitbesteding van de risico’s zoals grote reparatiekosten of tegenvallende restwaarde

Wil je meer weten over het zakelijk leasen van de Mazda2? Maak hier een afspraak en we kijken samen naar de best passende leaseoplossing voor je.

Met plezier autorijden

Rijd je graag in een compacte auto die opvalt? Kies dan voor de Mazda2. Met het bekroonde design valt deze auto op de goede manier op. In tegenstelling tot veel andere compacte auto’s heeft de Mazda2 een normale 1,5 liter motor. Hoe prettig dat is merk je tijdens het rijden. De auto rijdt ongekend fijn. Een fijne besturing en de stille motor zorgen voor een prettige reis.

Als bestuurder kun je zowel de stoel als het stuur in hoogte en lengte verstellen. Zo zit je ergonomisch helemaal goed in de Mazda2, wat ervoor zorgt dat je na lange ritten ook nog fit uit de auto stapt.

Voordelen van de Mazda2:

  • - Je neemt makkelijk veel bagage mee, de bagageruimte is ruim met 280 liter en door de achterbank neer te klappen maak je daar zelfs 950 liter van.
  • - Als bestuurder verstel je makkelijk de stoel en het stuur in hoogte en lengte, zo zit je optimaal in de auto
  • - Ook in de zomer rijd je fijn dankzij de airconditioning
  • - Je krijgt standaard rem hulp en tractie-en stabiliteitssystemen, zodat je veilig de weg op gaat.


Oostendorp Autolease Uden

Zie je jezelf wel zitten in de Mazda2? Bij Oostendorp Autolease begrijpen we je als Mazda specialist helemaal. Onze collega’s van Oostendorp Auto zijn Mazda dealers in Uden, Helmond en Nijmegen. Een proefrit is zo voor je geregeld. Bij Oostendorp Autolease kun je terecht voor persoonlijk advies en een eerlijk aanbod. Maak hier vrijblijvend een afspraak en we vertellen je alles over de voordelen van het zakelijk leasen van de Mazda2.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren