Mazda CX-3 zakelijk leasen

Mazda CX-3 zakelijk leasen

Zakelijk leasen maar twijfel je tussen een SUV of een stationwagen? Dan is de Mazda CX-3 de perfecte leaseauto voor je. Lease je de Mazda CX-3 dan heb je het voordeel van een vast maandbedrag en heb je geen omkijken naar administratie en onderhoud. Ga jij voor de Mazda CX-3? Maak hier vrijblijvend een afspraak en we kijken samen welke uitvoering en lease het beste bij jou en je bedrijf past. Ontdek jij het ultieme rijplezier van de Mazda CX-3?

Mazda CX-3: Betrouwbare cross-over

Wil je rijden in een moderne cross-over zonder je bezig te houden met onderhoud en belastingen? Dan is het zakelijk leasen van de Mazda CX-3 de oplossing. Je rijdt in een fijne moderne auto voor een eerlijke prijs. Je hoeft zelf alleen nog te tanken, wij regelen de rest. Elke maand betaal je een vast maandbedrag, zodat je duidelijkheid hebt. Rijd je een keer schade? Kan gebeuren, wij repareren de auto voor je en zorgen voor vervangend vervoer. Allemaal in de leaseprijs.

In één oogopslag:

  • - Jij betaalt per maand een vast bedrag, wij doen de investering in de auto
  • - Zorgeloos rijden: wij regelen alles van onderhoud, brandstofpas, verzekering tot pechhulp
  • - Professioneel en deskundig advies
  • - Uitbesteding van de risico’s zoals grote reparatiekosten of tegenvallende restwaarde

Wil je meer weten over het zakelijk leasen van de Mazda CX-3? Maak hier een afspraak en we kijken samen naar de best passende lease voor je.

Kwaliteit, comfort en controle

Rijd je graag in een cross-over tussen een SUV en een stationwagen? Dan is de Mazda CX-3 dé auto voor jou. De auto is gemaakt om jou als bestuurder optimaal rijplezier te laten ervaren. De designers hebben je het middelpunt van de auto gemaakt, bediening vind je zonder te zoeken door de handige spraakbediening. De Mazda designers hebben verschillende prijzen gewonnen en dat merk je wanneer je de auto rijdt. De Mazda CX-3 is iets hoger dan een standaard compacte auto. Je stapt makkelijk in en uit, zonder het gevoel in een busje te stappen. Je favoriete muziek gaat met je mee via de prima audio-installatie en in de zomer rijd je koel met de standaard airco. De hellingrem helpt je op een stevige helling en de parkeersensoren ondersteunen je om de auto makkelijk te parkeren.

Voordelen van de Mazda CX-3:

  • - Je neemt makkelijk veel bagage mee, de bagageruimte is 350 liter en door de achterbank neer te klappen maak je daar 1260 liter van.
  • - Als bestuurder verstel je stoel en stuur in hoogte en lengte, zo zit je optimaal
  • - Gaat de auto privé mee op vakantie? Je hangt een caravan van maximaal 1.200 kilo achter de CX-3
  • - Je krijgt standaard rem hulp en tractie-en stabiliteitssystemen, zodat je veilig de weg op gaat.


Oostendorp Autolease Uden

Als Mazda specialist zijn we bij Oostendorp Autolease Uden razend enthousiast over de mooie CX-3. Onze collega’s van Oostendorp Auto zijn Mazda dealers in Uden, Nijmegen en Helmond. We delen ons enthousiasme graag en een proefrit is zo geregeld. Zie jij de CX-3 wel zitten? Maak dan hier vrijblijvend een afspraak en je ervaart dan zelf hoe fijn het is om de CX-3 te leasen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren