Mazda CX-5 zakelijk leasen

Mazda CX-5 zakelijk leasen

Zakelijk leasen van de Mazda CX-5 is kiezen voor een SUV met veel power en een designuitstraling. Lease je de Mazda CX-5 dan heb je het voordeel van een vast maandbedrag en heb je geen omkijken naar administratie en onderhoud. Ga jij voor de Mazda CX-5? Maak hier vrijblijvend een afspraak en we kijken samen welke uitvoering en leasevorm het beste bij jou en je bedrijf past. Ontdek jij het ultieme rijplezier van de Mazda CX-5? 

Mazda CX-5: Betrouwbare SUV

De CX-5 is niet alleen een mooie auto, het is er ook één waar je op kunt vertrouwen. De auto staat bekend om de betrouwbaarheid, het lage onderhoud en het rijplezier. Kies je voor zakelijk leasen dan hoef jij je niet meer druk te maken over onderhoudskosten, wegenbelasting en eventuele reparaties. Wij regelen alles voor je, je hoeft alleen nog te tanken. Je weet precies waar je aan toe bent met een vast maandbedrag. Heb je een ongelukje? Wij regelen vervangend vervoer voor je, zodat jij mobiel blijft. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken, dat rijdt nét wat lekkerder.

In één oogopslag:

  • - Jij betaalt per maand een vast bedrag, wij doen de investering in de auto
  • - Zorgeloos rijden: wij regelen alles van onderhoud, brandstofpas, verzekering tot pechhulp
  • - Professioneel en deskundig advies
  • - Uitbesteding van de risico’s zoals grote reparatiekosten of tegenvallende restwaarde


Kwaliteit, comfort en controle

Ben jij op zoek naar een betrouwbare SUV die er ook mooi uitziet? Dan zit je goed als je voor de Mazda CX-5 kiest. De CX-5 is gemaakt met het bekroonde KODO design. Dit design zorgt voor een ongekende rijervaring. Inzittenden staan voor de designers centraal en dat merk jij tijdens het rijden. Zo heeft de auto standaard hill launch assist. Sta jij stil op een heuvel, dan detecteert de auto di en helpt de auto je sneller weer te starten. Ook houdt de auto bij achteruitrijden kruisend verkeer in de gaten.

Voordelen van de Mazda CX-5 :

  • - De best rijdende SUV in zijn segment
  • - Laag brandstofverbruik door efficiënte Skyactiv motor
  • - Hoog afwerkingsniveau met fraaie materialen
  • - Meest waardevast en mede daarom een verrassend laag maandbedrag
  • - Hoge betrouwbaarheid door het kwaliteitsniveau van Mazda


Oostendorp Autolease Uden

Kies jij voor de kwaliteit van de Mazda CX-5? Dan kies je voor rijplezier in het mooiste design met de zekerheid van erkende veiligheid. De Mazdaspecialisten van Oostendorp Autolease vertellen je graag alles over deze mooie auto. Onze collega’s van Oostendorp Auto zijn Mazdadealer in Uden, Nijmegen en Helmond, een proefrit is bij ons zo geregeld. Wil jij meer weten over het zakelijk leasen of zie je een vrijblijvende proefrit wel zitten? Maak hier een afspraak en wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren