Mijn leaseauto

Onze klanten zijn ons dierbaarste bezit

Natuurlijk, auto's zijn onze lust en ons leven, maar onze klanten zijn het allerbelangrijkste voor ons. Als klant van Oostendorp Autolease kun je natuurlijk altijd direct contact met ons opnemen. We geven je graag advies op maat en helpen je natuurlijk graag.

Daarnaast hebben we ook een aantal veelgestelde vragen die andere klanten ons stellen op een rijtje gezet. Als je met pech langs de weg staat, dan helpt onze pechhulp je graag. Het is natuurlijk belangrijk om te weten dat je eenvoudig schade kunt melden, mocht er iets misgaan.

 

 

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren