Berijdersapp

Sinds mei 2019 is de Oostendorp Autolease Berijdersapp beschikbaar voor IOS en Android. Met deze handige app krijgt de berijder van een leaseauto de beschikking over allerlei handige informatie over de leaseauto van Oostendorp Autolease. Naast een actuele handleiding krijg je inzicht in brandstofverbruik, schades, bekeuringen en heb je alle contactinformatie bij de hand. En als je bij ons verzekerd bent, is ook het Internationale Verzekeringsbewijs (Groene kaart) digitaal beschikbaar. 

De app is te gebruiken door een vaste berijder van een leaseauto als de contractant (vaak de werkgever) deze informatie deelt met Oostendorp Autolease. De app is kosteloos te downloaden in de App Store of Google Play.

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren