Pech of schade

Hulp is onderweg ...

Problemen met je leaseauto?
Bij pech, schade of inbraak staan onze vakmensen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Ook wanneer de auto niet bij ons verzekerd is, kun je op onze hulp rekenen. 

Autopech: Oostendorp biedt hulp
Pech onderweg is al vervelend genoeg. Oostendorp Autolease biedt hulp; waar je ook bent en wat je probleem ook is. Heb je autopech en is het niet meer mogelijk om naar de dichtstbijzijnde dealer te rijden, neem dan contact op met onze alarmdienst. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch te bereiken. Bel tijdens kantooruren 0900-2420330 (binnenland) of +31 413 24 20 38 (buitenland).

 

Inbraakschade of diefstal
Inbraakschade of diefstal? Doe in de eerste plaats altijd aangifte bij de politie. Stuur deze aangifte vervolgens op naar Oostendorp Autolease. Daarnaast verzoeken wij je om de inbraak of diefstal binnen 24 uur aan ons te melden. Dit kan telefonisch via 0413-242033 of door een e-mail te sturen naar schade@oostendorp-autolease.nl.

Schade aan je leaseauto
Meld schade aan je leaseauto binnen 48 uur aan Oostendorp Autolease. Daarnaast is het belangrijk dat je ons alle documenten zo snel mogelijk toestuurt: ten eerste het ingevulde schadeformulier, maar ook eventuele getuigenverklaringen, aanspraken van derden en politierapporten die je ontvangt. Je hoeft deze niet zelf te beantwoorden, dit doen wij voor jou. Stuur de documenten naar het onderstaande adres of stuur een e-mail met de documenten naar schade@oostendorp-autolease.nl. Een postzegel is niet nodig. 

Oostendorp Autolease
Antwoordnummer 10028
5400 VB UDEN

Direct online schade melden

Je kunt ook hier direct het schadeformulier downloaden.

Lees ook over vervangend vervoer

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren