Waar kan ik terecht voor schadereparatie?

Snel weer op weg

Schadereparatie bij ABS Autoherstel
Oostendorp Autolease werkt samen met een netwerk van landelijke herstellers, aangesloten bij ABS Autoherstel. Maak voor schadeherstel aan je leaseauto daarom altijd een afspraak bij een van de vestigingen van ABS Autoherstel. Zij regelen ook een vervangende auto als dat nodig is.

Zorg er wel voor dat je de schade bij Oostendorp Autolease hebt gemeld en dat wij in het bezit zijn van het schadeformulier.

Vind hier de dichtsbijzijnde vestiging van ABS Autoherstel

 

 

 

 

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren