Vervangend vervoer

Altijd mobiel door goede afspraken

Vervangend vervoer nodig?
Wil je gebruikmaken van vervangend vervoer? In de meeste gevallen kan dit geregeld worden via de dealer of schadehersteller waar je auto staat voor reparatie of onderhoud. Geef bij het maken van de afspraak aan dat je gebruik wilt maken van een vervangende auto. De dealer of schadehersteller zal vervolgens contact met ons opnemen. Zitten de kosten van het vervangend vervoer niet in het leasecontract? Dan worden deze doorbelast aan je werkgever. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de afspraken. Onnodige huurdagen, bijvoorbeeld vanwege het niet op tijd inleveren van een auto, worden doorbelast aan de werkgever.

Vervangend vervoer in het buitenland
Ga je met je leaseauto naar het buitenland? Dan is het raadzaam om van tevoren uit te zoeken of vervangend vervoer in het buitenland als aanvullende dienst is opgenomen in het contract. Vaak is een vervangende auto nodig wanneer de auto bij pech of schade in het buitenland niet binnen 48 uur te repareren is. 

Lees ook: met de leaseauto naar het buitenland

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel me direct op telefoonnummer 0413 - 24 20 33

 

Heb je een vraag? Het TEAM staat voor je klaar!

Corona update: Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus, zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Klik hier voor meer informatie.

Natuurlijk vind je veel informatie bij ons online en kun je gebruik maken van de Oostendorp Autolease Berijder App. Maar weet dat wij voor je klaar staan. Wij assisteren je 24/7 bij pech of schade. 

Ons TEAM helpt je graag met persoonlijke service en goede adviezen. Elke relatie heeft een persoonlijke Leaseadviseur (binnendienst) en Accountmanager (buitendienst). Onze accountmanagers zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar. 

Het TEAM is compleet met gespecialiseerde wagenparkbeheerders. 

Heb je pech met je leaseauto? Neem contact op met de 24/7 Mobiliteitsservice.

Binnen Nederland: 0900-2420330
Buiten Nederland +31(0)413-242038

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren