Terug naar overzicht
Oostendorp Autolease

Accountmanager Business Development (Uden)

Geplaatst op 06 mei 2019

Als Accountmanager New Business bij Oostendorp Autolease onderhoud en ontwikkel je relaties met prospect en klanten. Je geeft uitvoering aan je business development plan waarbij je je netwerk inzet en verder uitbouwt. Samen met de Leaseadviseur (binnendienst) signaleer je en benut je kansen. Je bent een volwassen gesprekspartner voor de MKB ondernemers in de regio. Je hebt affiniteit met mobiliteit en zakelijke dienstverlening. De ideale kandidaat woont in de regio Eindhoven-Uden-Den Bosch.

Jouw dag bij Oostendorp Autolease
Je start je dag met kop koffie en een kort overleg met je Leaseadviseur. Hierna rijdt je naar een kennismakingsgesprek met een ondernemer die je hebt ontmoet bij de businessclub. Aansluitend heb je een afspraak met een vestigingsmanager van een Oostendorp dealerbedrijf welke een leasedeal voor een prospect met je wil voorbereiden. Daarna werk je je bezoekrapporten bij en informeert je binnendienst collega over de te plannen acties. In de middag spreek je een ondernemer over jouw samenwerkingsvoorstel. Je sluit de dag af met een bijeenkomst van een regionale ondernemersclub. 

Wat verwachten wij van jou?
Als Accountmanager New Business ben je, samen met je collega Leaseadviseur en het Commerciële team, verantwoordelijk voor het uitbouwen van het netwerk en de portefeuille van Oostendorp Autolease. Je bent een volwassen professional met minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële rol binnen de zakelijke dienstverlening en hebt affiniteit met mobiliteit. Daarnaast heb je een commerciële of economische opleiding afgerond op HBO-niveau. Je ontwikkelt en versterkt je netwerk, signaleert kansen en weet deze te vertalen naar oplossingen. Je bent sociaal, commercieel creatief en hebt een groot empathisch vermogen. De Accountmanager New Business is in staat om deuren te openen en kansen te benutten. Kennis hebben van Autoleasing op VNA-1 niveau is zeker een pre. 

Samen op weg
Als we besluiten samen met elkaar onze weg te vervolgen, dan word je deel van het Oostendorp TEAM. In ons TEAM gaan we collegiaal en informeel met elkaar om, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. We betalen jou een marktconform salaris en hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, telefoon en laptop van de zaak, diverse collectieve verzekeringen en verschillende personeelskortingen.

Solliciteer direct!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald van Lankveld, General manager, via telefoonnummer 06- 39758718. Je sollicitatie mag je mailen naar vacature@oostendorp-autogroep.nl . t.a.v. Anja van Willegen, recruiter. Een check op zoekmachines en social media kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Oostendorp Autolease
Oostendorp Autolease is een niet-merk gebonden autoleasemaatschappij die zich richt op het MKB in Zuidoost Nederland en is onderdeel van Oostendorp Autogroep. We zijn lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en van de Autolease Inkoop Combinatie (AIC). Met een wagenpark van 1.900 voertuigen zijn wij actief met diensten zoals full service operational autolease, shortlease en autoverhuur en doen dit met een TEAM van 14 collega’s.

Over Oostendorp Autogroep
Natuurlijk, auto’s zijn onze lust en ons leven. Nieuwe modellen, pk’s en innovatieve snufjes: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar weet je waar we bij Oostendorp Autogroep nog veel gekker op zijn? Op tevreden klanten. Daarom gaan we voor onze klanten door het vuur. Net zoals onze medewerkers, zijn ze als familie voor ons. Want als familie help je elkaar verder, ga je samen uitdagingen aan en zet je net dat stapje extra. Deze passie zijn we gestart in 1976 en is in de loop der jaren, vanuit de basis in Uden, ontwikkeld tot een onderneming met uiteenlopende bedrijfstypen en specialismen. Inmiddels spreidt ons werkgebied zich uit over Oost-Brabant, Noord en Midden-Limburg en Zuid-Gelderland. We zijn dealer van Toyota, Mazda en Hyundai en hebben daarnaast autoschadeherstelbedrijven, Glasgarage Autoruitspecialisten, een niet-merk gebonden leasemaatschappij, verhuurbedrijven en een verzekeringstak.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren