Terug naar overzicht
SafeDrivePod

Altijd veilig op weg met de SafeDrivePod

Geplaatst op 09 april 2019

Oostendorp Autolease start een samenwerking met SafeDrivePod om haar klanten veiliger te laten autorijden. Het aantal ongevallen als gevolg van smartphonegebruik in de auto neemt toe. Oostendorp Autolease rust haar nieuwe leaseauto’s daarom standaard uit met de SafeDrivePod. De slimme oplossing van SafeDrivePod helpt de automobilist en de wagenparkbeheerder met het voorkomen van ongelukken, doordat het ervoor zorgt dat het scherm van de smartphone volledig geblokkeerd is tijdens het rijden.

Wij zien de gevaren van het gebruik van je telefoon achter het stuur. Het afgelopen jaar is de verkeersonveiligheid toegenomen waarbij de smartphone als belangrijke oorzaak wordt aangewezen. Naast alle persoonlijke ellende leiden ongevallen tot een flinke schadepost voor werkgevers en stijgende verzekeringspremies. Ook staan er forse boetes op het gebruik van de telefoon in het verkeer. SafeDrivePod helpt je om dit te voorkomen.

Vanaf mei 2019 levert Oostendorp Autolease de SafeDrivePod standaard in alle nieuwe zakelijke full service leasecontracten met verzekering. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om ook reeds in gebruik zijnde leaseauto’s uit te rusten met de SafeDrivePod tegen een gereduceerde prijs.  Mocht je meer willen weten, neem dan contact op met je accountmanager.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren