Terug naar overzicht

COVID19 en je leaseauto

Geplaatst op 27 maart 2020

Nederland en de rest van de wereld is getroffen door het COVID19 virus. Dit heeft grote impact op onze maatschappij en economie. Onze top prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers, onze relaties en alle andere mensen.
 
Oostendorp Autolease werkt grotendeels thuis en volgt de richtlijnen van het RIVM stipt op. Wij zijn bereikbaar en onze service gaat gewoon door. Ook onze partners (dealers, schadeherstelbedrijven) nemen alle noodzakelijke maatregelen en bieden extra mogelijkheden met video contact en haal- en brengservice. Als je vragen hebt over de service, dan staan we voor je klaar.
 
De crisis heeft ook economische gevolgen waarvan onze relaties en wij last hebben of gaan krijgen. De overheid en banken bieden steunmaatregelen. Oostendorp Autolease ondersteunt relaties waar mogelijk en bekijkt de mogelijkheden van geval tot geval.
 
Oostendorp Autolease wenst alle relaties en partners veel sterkte en vooral gezondheid in deze lastige tijd. Wij houden 1,5 meter afstand. Doe jij dat ook?
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren